In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Service Center Agent för uppdrag hos välkänd kund i Danderyd!

Poolia Stockholm

Har du goda kunskaper i finska och tidigare erfarenhet inom kundsupport och/eller kundservice? Vi söker just nu en Service Center Agent för uppdrag hos spännande kund i Danderyd! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå i över ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Service Center Agent ingår du i ett Service Center Team där du via telefon och mail kommer att ha tät kontakt med företagets serviceingenjörer och kunder för att hantera inkommande serviceförfrågningar gällande medicinteknisk utrustning. Du kommer ha ett stort ansvar som företagets ansikte utåt mot kunderna och kommer att äga serviceärenden från början till slut.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat:
  • Ta emot inkommande kundsamtal och serviceförfrågningar
  • Analysera kundärenden, fördela ut resurser och vidta rätt åtgärder
  • Samarbeta med tekniker för att svara på enklare servicefrågor
  • Samarbeta med tekniker för att leverera fjärrsupport
  • Lägga in beställningar av reservdelar, följa upp ärenden och eskalera i organisationen vid behov
  • Ansvara för att lägga in nya servicekontrakt i servicesystemet, inklusive tillägg, raderingar och ändringar av befintliga kontrakt. Detta kräver tätt samarbete med Service Sales-teamet
  • Ansvara för snabb och korrekt fakturering av servicejobb samt kontrakt
  • Följa upp på eventuella kundfaktureringstvister
  • Effektivt hantera och prioritera olika projekt med minimal tillsyn
  • Hantera viss försäljning
Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbete i direktkontakt med kunder och att du tidigare arbetat med både interna och externa aktörer. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta reda på lösningar på egen hand. Som person är du noggrann, duktig på att kommunicera i tal och skrift och du har stark social kompetens och god samarbetsförmåga. Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i norska krävs för denna roll, samt att du kan finska tillräckligt bra för att kunna svara i telefon och hantera mail på finska. Vidare besitter du goda kunskaper i Office-paketet, främst Excell och Outlook. Meriterande för tjänsten är vana att arbeta med Oracle.

Källa:

139 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten