In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Trafikkoordinator för uppdrag hos kund i Göteborg!

Poolia Göteborg

Har du utbildning inom logistik? Är du intresserad av att arbeta i ett internationellt företag där du har mycket kundkontakt och får arbeta med problemlösning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Trafikkoordinator för uppdrag hos vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till början av oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I tjänsten som Trafikkoordinator kommer du hantera avvikelser i transportflödet och hantera transportbokningar och följa upp de befintliga transporterna. Du kommer arbeta internationellt och ha kontakt med leverantörer och kunder samt interna kollegor och partners.
I tjänsten kommer följande arbetsuppgifter ingå:
  • Hantering av transportdokument
  • Boka transporter
  • Avvikelserapportering
  • Uppföljning av avvikelser
Vem är du?

Till rollen som Trafikkoordinator söker vi dig med relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom liknande yrkesroll. Du är serviceinriktad och en riktig lagspelare. Som person är du välorganiserad, strukturerad, flexibel och handlingskraftig med analytiska färdigheter som trivs att arbeta med problemlösning och gärna tar egna initiativ om det behövs. Du har flytande kunskaper i både svenska och engelska och besitter god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper inom Microsoft Office medan kunskaper inom exempelvis SAP är meriterande för rollen.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten