In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT-specialist molntjänster

Poolia Umeå Ab Västerbotten

I rollen som IT-specialist arbetar du tillsammans med drivna kollegor i ditt team med vårt datacenter och dess komponenter. I rollen kommer du att arbeta med systemlösningar. Detta innebär att ta reda på hur mjukvara fungerar i olika lagringssystem genom att bygga systemen samt undersöka dem för att se att allt fungerar. Du är del av byggnation av molnmiljöer för företagets kunder där du anpassar och konfigurerar dessa enligt önskemål.

Vem är det vi söker?

Du som söker kan vara junior i rollen eller vara mer erfaren men vi ser gärna att du har en bred förståelse för IT-frågor och har någon typ av tidigare erfarenheter av lagringslösningar och molntjänster.

Meriterande är om du
  • tidigare arbetat med virtuella servermiljöer - gärna både från VMware och Hyper-V.
  • har erfarenhet av ITIL eller ISO 27001
Som person är du en strukturerad lagspelare med ansvarskänsla och högt kundfokus. Du tar dig lätt an nya uppgifter och arbetar systematiskt. Du är en nyfiken person och har ett driv att ständigt utvecklas.

Om Poolia

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.

Källa:

21 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten