In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR specialist till Praktikertjänst N.Ä.R.A.

Praktikertjänst N.Ä.R.A Stockholm

Har du en djup kunskap inom kompetensförsörjning och vill arbeta brett med HR i en spännande miljö med härliga kollegor? Söker du ett välrenommerat bolag med tydligt vårdkoncept där du får vara med och bidra till verksamhetens vidareutveckling? Vi söker dig som vill arbeta med talent acquisition såväl strategiskt som operativt inom hälso- och sjukvård.

Tjänsten omfattar heltid och är placerad på Dalens sjukhus, Enskededalen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som HR-specialist kommer du att ingå i ett HR team om 4 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att konsultativt stödja och vägleda verksamhetens chefer i både operativa och strategiska frågor inom personalområdet, såväl ute i verksamheten som via telefon. Du kommer att få möjlighet att samarbeta med flera enheter och röra dig mellan dessa.

Du erbjuds ett brett och varierat arbete inom HR med uppgifter såsom kompetensutveckling, arbetsrätt, löneöversyn samt friskvårds- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer därtill att fokusera på kompetensförsörjning och rekryteringsfrågor så att Praktikertjänst N.Ä.R.A. fortsätter att vara en arbetsgivare som attraherar, utvecklar och behåller medarbetare som växer med bolaget. Du kommer att arbeta i olika kanaler nära informations- och marknadsansvarig. I arbetet ingår också kartläggning, uppföljning och analys för att utveckla arbetssätt inom HR området med fokus på området för kompetensförsörjning.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av kvalificerat personalarbete och har arbetat brett inom områdena kompetensförsörjning, arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö. Du har arbetat med kompetensförsörjning med gott resultat och du är van att arbeta såväl operativt som strategiskt. Vi söker dig som kan bidra till att utveckla arbetsprocesser och metoder. Vidare har du arbetat i olika stödsystem och det är meriterande om du har erfarenhet från HR+8 samt om du haft rollen som internrevisor tidigare.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och eftersom du arbetar i nära kontakt med chefer krävs en hög grad av professionalism och integritet. Vidare är du duktig både på att bygga och att upprätthålla relationer. Du arbetar strukturerat och är intresserad av omvärldsbevakning och utveckling. Därtill önskar vi en god pedagogisk förmåga då rollen är konsultativ vilket inkluderar att presentera och kommunicera information inom organisationen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten