In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kategoriansvarig med känsla för trender till Preem

Preem Ab Stockholm

Nu söker Preem AB en kategoriansvarig med känsla för trender och produkter som ligger rätt i tiden. Är det du? Ansök idag!

Vi söker dig som har erfarenhet av kategoriarbete och en fingertoppskänsla för trender och produkter i tiden. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i en bred roll med mycket ansvar i en organisation som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Som kategoriansvarig för Non food och Kall dryck har du ett övergripande ansvar för att kontinuerligt utveckla och förnya kategorier och kunderbjudanden. Du beslutar om kategoriroller, sortiment och prisstrategier för varugrupperna som ingår i kategoriansvaret. Välkommen med din ansökan!

Jobba för framtiden redan idag

Som kategoriansvarig ingår du i ett drivet team på 8 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla Preem AB:s stationers sortiment och koncept. Preem AB är en organisation i konstant förändring som hela tiden strävar efter att ligga i framkant vad gäller koncept och kundupplevelse.
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

I den här tjänsten kommer du att bli anställd hos TNG och arbeta på Preem som konsult. Start för uppdraget är så snart rätt person kan vara på plats.

Beskrivning av tjänsten

Som kategoriansvarig för Non food och Kall dryck kommer du att ansvara för att identifiera, prioritera och genomföra utveckling av verksamheten (inklusive metoder och tekniker) som säkrar marknadsposition, effektivitet och resultatutveckling i enlighet med affärs- och strategiplaner. Planer och mål upprättas tillsammans med chefen för kategorier och du ansvarar för att följa upp dessa inom dina kategorier. Du kommer även:
  • Genomföra kategoritaktiker för range, space, pricing och promotion.
  • Initiera och ansvara för leverantörsförhandlingar.
  • Sköta implementering av produkter inom Non food och kall dryck för på Preems bemannade stationer.
  • Ansvara för fullständig produktkalkyl och samtliga intäkter och kostnader för kategorierna.
  • Kontinuerligt mäta och följa marginaler och lönsamhet per produktkategori för de bemannade stationerna för att säkerställa att uppsatta mål uppnås.
  • Effektivisera produktportföljen och ta fram nya produkter för Preems ATL-kampanjer för att bygga försäljningen och säkerställa varumärket.
  • Aktivt medverka på möten tillsammans med partners och leverantörer för att säkerställa lönsamhet inom dina kategorier, både lång- och kortsiktigt.
  • Bidra med innovativa lösningar under stark tidspress då många ad hoc uppgifter skapas i samband med kampanjperioder.
Du har i rollen ett övergripande fokus att utveckla och förbättra kategorierna du ansvarar för och strävar konstant efter att uppnå ökat resultat, förbättrad konkurrenskraft och maximal lönsamhet inom kategorierna Non food och Kall dryck.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig med erfarenhet av kategoriansvar eller likvärdig erfarenhet. Vi ser också att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat kategoriarbete. Erfarenhet av förhandlingsarbete krävs också då det är en återkommande och viktig del av rollen. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för rollen.

Att du har jobbat med trend- eller omvärldsbevakning på något sätt för att på ett kompetent sätt kunna välja vilka produkter som bör tas in i sortimentet inom dina kategorier är meriterande. Har du också arbetat med flera olika leverantörer och samarbetspartners i tidigare roller är det också meriterande.

Är det här du?

För att lyckas bra i rollen krävs ett analytiskt arbetssätt. Det är också viktigt att kunna skifta fokus till ett helhetstänk för att på ett bra sätt skapa framgångsrika kampanjer och avtal då lönsamhet är grunden i arbetet. Då organisationen är i ett konstant utvecklingsarbete ser vi också att du är hungrig på nya trender inom flera olika områden som teknik och moderna arbetssätt men inte minst dina egna kategoriansvar.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Dana Jennerström på +46 72-1812744. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

200 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten