In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Miljö/Processingenjör vattenrening till Preem, Göteborg

Preem Ab Göteborg

Miljö/Processingenjör vattenrening till Preem, Göteborg

En unik möjlighet att forma en framtida processvattenrening i världsklass, här är du med från projektering till installation och drift. Preem är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med personal inom flera områden. Vi söker nu ytterligare en miljö- och processingenjör vattenreningsteknik till Miljöavdelningen med placering på Preems raffinaderi i Göteborg.

Jobba för framtiden redan idag

Preems gemensamma Miljöavdelning med 14 medarbetare stödjer hela Preem i miljörelaterade frågor och specifikt stöd ges till raffinaderierna avseende vattenreningsteknik och stöd till drift av reningsverket. De närmsta åren planeras projekt för en omfattande ökning av Preems förnybara produktion och en ny/utökad anläggning för rening av processavloppsvatten planeras. Vi behöver därför ytterligare en ingenjör med huvuduppgiften att stödja utbyggnadsprojektet från projektering till installation av nytt vattenreningsverk.

I rollen kommer du i huvudsak att arbeta med projektrelaterat stöd till nya reningsverket men även miljörelaterade utredningar, beräkningar och mätningar ingår i arbetet. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Sätta/godkänna Basis of Design (pågår)
  • Ge input till projektören om befintligt raffinaderi
  • Godkänna processmässiga gränssnittsdata mot befintligt raffinaderi
  • Granska tekniska underlag som tas fram av projektören inkl. materialrekvisitioner för utrustningsinköp
  • Delta i Hazop och andra riskanalyser
  • Delta i fältinspektioner under installationsfas
  • Stötta organisationen vid uppstart
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med placering på Preems raffinaderi i Göteborg.

Har du den här bakgrunden?
  • Civilingenjör inom Miljö och vattenteknik- eller Kemiteknik, eller motsvarande högskolekompetens
  • Specifik kompetens och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom processindustri är meriterande
  • Vana att arbeta i projektform och kunna arbeta för den bästa helhetslösningen i kompetensblandad grupp
Är det här du?

Du är en engagerad och initiativrik person som arbetar självständigt och målinriktat. Du har god kommunikationsförmåga och kan hantera stora kontaktytor, både inom företaget med produktions- underhålls- och projektorganisationerna på raffinaderierna, men också externt med leverantörer. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Utgenannt, Chef Miljö, 010-450 3191. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 6 oktober 2019.

Facklig kontakt: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

#LI

Källa:

261 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten