In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Preem Ab Stockholm

Ditt uppdrag
I din roll som projektledare marknadskommunikation ansvarar du för våra kampanjer och marknadsaktiviteter för butik. Du omsätter Preems marknadsstrategi till ett operativt genomförande för Preems butiker, i syfte att öka volym och lönsamhet samt stärka Preems varumärke inom olika segment. Rollen ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och samverka med både interna intressenter samt externa byråer och samarbetspartners.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Projektleda marknadsaktiviteter och kampanjer - från idé till lansering
  • Ansvara för den digitala butikskommunikationen gentemot konsument
  • Kontinuerlig kontakt med kommunikationsbyråer
  • Agera redaktör för interna portaler, bland annat Preems olika stationer
  • Skapa kvalitativt säljunderlag för delar av organisationen
Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av operativt marknadskommunikationsarbete (kampanjer och marknadsaktiviteter) med fokus på B2C. Du är en driven projektledare och van vid att ta ett helhetsansvar för allt ifrån budgetering, analys, kundinsikt, strategi, planering, implementering, ledning och uppföljning. Du har byggt erfarenhet och kompetens inom content marketing, och har koll på det senaste gällande kommunikation i digitala kanaler. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Du är intresserad av affären och trivs allra bäst när du får arbeta med såväl strategi som genomförande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen, men du kan även ha tidigare erfarenhet från andra typer av organisationer inom retail, restaurang eller franchise.

Vi tror att du är en prestigelös lagspelare som är trygg i din kompetens. Vi tror att du kan utmana och ställa krav, men är också lyhörd och delar med dig av din kunskap.

Om Preem
Du kommer bli en viktig del av en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Du kommer sitta i härliga lokaler i Stadshagen, tillsammans med många kompetenta och hjälpsamma kollegor.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det.

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail, utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten