In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Skiftgående laboratorietekniker till Preem

Preem Ab Göteborg

Vi söker en skiftgående laboratorietekniker till Preems raffinaderi i Göteborg

Drivs du av att med noggranna metoder säkerställa kvaliteten på de analyser du utför? Söker du ett arbete där du ges möjlighet att utvecklas och bli bättre på analysarbete?
Nu söker vi en vikarierande medarbetare för arbete på heltid till laboratoriet på Preems raffinaderi i Göteborg. Tjänsten ska tillsättas omgående och innebär skiftgång, men arbete på dagtid förekommer.

Jobba för framtiden redan i dag

På Preem erbjuds du ett omfattande introduktionsprogram där du lär dig analysera samtliga förekommande prover som finns på raffinaderiet. Som Laboratorietekniker har du en viktig roll i det dagliga samarbetet mellan process och produktion.
Laboratoriet består av 17 personer, varav åtta är skiftgående. Skiftgången innebär kontinuerligt treskift fördelat på fem skiftlag. Arbetet består av analyser i laboratoriets olika delar; olja, vatten och GC (gaskromatografi). Vid delen för oljeanalys analyseras processprover, in- och utlastningsprover, tankprover och andra prover av kolväten. Vid delen för vattenanalys utförs kontroller av processvatten och vatten från reningsverket, det sistnämnda i enlighet med villkor i miljötillstånd. Vid GC utförs analyser av LPG (liquefied petroleum gas), gasprover från processen och import-/exportprover.


Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är ett heltidsvikariat t.o.m. 30 september 2019 med goda möjligheter till förlängning.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot kemi eller liknande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom området. Några års erfarenhet från operativt laboratoriearbete samt erfarenhet från process-eller industrilaboratorium är starkt meriterande. Högst värderas laboratorieanalys av petroleumprodukter, kunskap om GC samt ackrediterad vattenanalys. Då skiftgång kan vara en utmaning är tidigare erfarenhet från skiftarbete en stor fördel. Vi förutsätter att du bor inom pendlingsavstånd, har körkort och tillgång till bil för transport till och från raffinaderiet.

Är det här du?

Rätt person är öppen och positiv och kan uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du är metodisk och systematisk och har erfarenhet av att läsa och förstå instruktioner och metoder. Kvalitet är viktigt för dig och du trivs med att jobba tätt ihop med dina kollegor. Då tjänsten på sikt innebär eget arbete på laboratoriet bör du vara handlingskraftig och trivas med att fatta egna beslut.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Annika Sörensen på +46 31 761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk.I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan.

Källa:

304 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten