In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktspecialist inom fallskydd till Procurator

Procurator Ab Skåne

Om Procurator

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer samt Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Om tjänsten

Som produktspecialist på Procurator kommer du att tillhöra avdelningen för fallskydd. Produktsortimentet inom avdelningen består av fallskyddsutrustning, personliga utrustning och fasta system. Inom avdelningen fallskydd arbetar servicetekniker, produktspecialister och säljare gemensamt för att erbjuda god service, kvalitet samt skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Rollen som produktspecialist inom fallskydd består av två huvudsakliga ansvarsområden - bistå säljkåren inom försäljning och supportera serviceteknikerna med besiktning och service. I dina arbetsuppgifter ingår att:
 • Bistå säljarna i mötet med kunderna och fungera som en teknisk specialist/resurs inom området fallskydd
 • Utbilda kunderna i rollen som instruktör inom området fallskydd
 • Supportera serviceteknikerna med besiktning och service av fallskyddsutrustning och fasta system
 • Kontakt och koordinering med leverantörer och kunder
 • Hantera offerter, kalkylering samt tillhörande administration
Du kommer att utgå från Malmö och kommer arbeta nära servicetekniker i region Syd. Ditt arbetsfält sträcker sig från Malmö upp till Jönköping men vid enstaka tillfällen kommer du även samarbeta med kollegor övriga delar av Sverige. Tjänsten består av cirka 40 resdagar med övernattningar per år. Du kommer rapportera direkt till Technical Sales Manager.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som produktspecialist inom fallskydd ser vi att du har:
 • Minst fem års erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter i en roll som servicetekniker eller motsvarande roll.
 • Erfarenhet från projektledning i någon form och/eller har erfarenhet från en affärsorienterad och konsulterande roll (meriterande).
 • Avslutad gymnasieutbildning - gärna med teknisk inriktning.
 • Erfarenhet och/eller branschutbildning inom t. ex. fasta fallskyddssystem, mastarbete, reparbete eller motsvarande.
 • Certifiering inom säkerhet, fallskydd eller motsvarande (meriterande)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - såväl tal som skrift
 • Mycket god datorvana och kunskaper i Officepaketet
 • Körkort B
 • Godkänd läkarundersökning för höjdarbete
I rollen som produktspecialist inom fallskydd kommer att fungera som Procurators ansiktet utåt i mötet med kunderna vilket förutsätter det att du är serviceinriktad, duktig på att skapa långsiktiga relationer samt har ett öga för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du är trygg i din yrkesroll, van vid att arbeta självständigt och inte minst - du har ett stort tekniskt intresse!

Vi erbjuder

Procurator erbjuder dig en spännande tjänst hos en trygg arbetsgivare! Vi har kollektivavtal och erbjuder medarbetarförmåner samt tjänstebil. Vi är måna om våra medarbetare och anställningen inleds med en introduktion för att ge vår nya kollega en bra start på karriären hos Procurator.

Tjänsten är placerad i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Procurator med Roi Rekrytering. För frågor om bolaget, tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på 0721 80 12 90.

Vi tillämpar löpande urval. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

230 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten