In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Servicetekniker inom fallskydd till Procurator

Procurator Ab Stockholm

Om Procurator

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer samt Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Om tjänsten

Som servicetekniker på Procurator kommer du att tillhöra avdelningen fallskydd. Produktsortimentet inom avdelningen består av fallskyddsutrustning, personliga utrustning och fasta system. Inom avdelningen fallskydd arbetar servicetekniker, produktspecialister och säljare gemensamt för att erbjuda god service, kvalitet samt skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Som servicetekniker har du en betydande roll i detta arbetet och ditt ansvarsområde består av att:
 • Installera och montera fallskyddsutrustning, personlig utrustning, fasta system samt förankringspunkter ute hos våra kunder
 • Utföra årliga kontroller och besiktningar ute hos våra kunder för att säkerställa säkerhet och kvalitet
 • Utföra service och underhåll på befintliga system och fallskyddsutrustningar
 • Utbilda och instruera kunderna inom området fallskydd
 • Merförsäljning
Du kommer utföra ditt arbete på Procurators verkstad i Stockholm samt ute hos våra kunder. Ditt arbetsfält sträcker sig från Stockholm till norra delen av Sverige samt ner till Linköping. Vid enstaka tillfällen kommer du även samarbeta med kollegor övriga delar av Sverige.Tjänsten består av cirka 40 resdagar med övernattningar per år. Du kommer rapportera direkt till Technical Sales Manager.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:
 • En avslutad gymnasieutbildning - gärna med teknisk inriktning
 • Erfarenhet från en liknande roll samt kunskap om tekniska produkter och montering (meriterande)
 • Branschutbildning inom t. ex. fasta fallskyddssystem, mastarbete, reparbete eller liknande (meriterande)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - såväl tal som i skrift
 • Mycket god datorvana samt kunskaper i Officepaketet
 • Körkort B
 • Godkänd läkarundersökning för höjdarbete
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet! För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss förutsätter det att du trivs med kundkontakt och relationsbyggande. Vi söker dig som är nyfiken, serviceinriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att lösa tekniska problem.

Vi erbjuder

Procurator erbjuder dig en spännande tjänst hos en trygg arbetsgivare! Vi har kollektivavtal och erbjuder medarbetarförmåner. Vi är måna om våra medarbetare och anställningen inleds med en introduktion för att ge vår nya kollega en bra start på karriären hos Procurator.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Poolbil finns att tillgå. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Procurator med Roi Rekrytering. För frågor om bolaget, tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på 0721 80 12 90.

Vi tillämpar löpande urval. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

230 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten