In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektör inom väg/mark till Ramboll

Ramboll Västerbotten

Ramboll i Umeå växer och vi har redan utökat gruppen med flera personer, men vi vill växa ytterligare! Vi söker både dig som har lång erfarenhet och dig som är nyexaminerad, allt för att få en bra blandning i gruppen. Vi har vunnit många spännande projekt, så vill du vara med och arbeta i tex Norrbotniabananprojektet och fortsätta utvecklas tillsammans med dina kollegor och ha roligt på jobbet? Skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att höra till Umeå kontoret men det finns även möjlighet att arbeta på distans från andra orter.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektör inom Mark & Väg hos Ramboll får du en bred och varierande tjänst. Du kommer att arbeta i ett team med andra projektörer och i rollen ingår bland annat;
  • Projektering (planering, dimensionering, konstruktion, samordning samt ritarbete och konceptframtagande). Detta sker i programvarorna NovaPoint och Civil 3D.
  • Vilja agera som uppdragsledare
  • Vilja vara tekniskt ansvarig för uppdrag
  • Vilja hjälpa till med anbudsarbete
Din profil

Vi söker dig som både är mer junior samt dig som har mer erfarenhet som Projektör inom mark och väg. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du främst kommer att arbeta med svenska projekt och koncernspråket är engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos Ramboll. Som person är du öppen och lyhörd. Du fungerar bra både i grupp och enskilt i vissa projekt. Vidare ser vi att du tycker om och vill bidra till en miljö och kultur som är familjär och omhändertagande. Ramboll tror och satsar på sina medarbetare och tycker att det är viktigt med en bra gemenskap.

Om Ramboll

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 14 000 experter i 35 länder varav 2000 i Sverige fördelat på 29 kontor som designar framtidens städer och samhällen. De drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har de möjlighet att leva efter deras värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

På Ramboll tror de att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att de med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda deras medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. De erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Ramboll har tydliga utvecklingsvägar och via deras Akademi erbjuds deras medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Deras arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Deras verksamhet är styrd av integritet där de framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Deras hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Källa:

156 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten