In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Platschef / Projektledare sprinkler - Assemblin VS!

Rekryteringsmäklaren i Norden Ab Stockholm

Som platschef har du ett övergripande ansvar för personalen på kontoret och att entreprenadprojekt inom sprinklersystem håller tidsplaner, ekonomi och utlovad kvalité. Våra kunder är främst bygg-, fastighetsbolag, industri, landsting och kommuner. Assemblin VS tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader konstruktion, service och underhåll inom sprinklersystem.

Dina arbetsuppgifter:
 • Som platschef för entreprenadprojekt har du ett personalansvar att leda, driva, organisera, tillsätta rätt kompetens, följa upp ekonomi, hålla tidplaner, lägga prognoser och nå satta budgetmål.
 • Stötta projektledarna i förfrågningsunderlag och ha en djupare insyn i kontraktshandlingarna innan ett projekt startas.
 • Din grupp består av 3 projektledare och 10 montörer. Du ser till att projekten drivs professionellt och affärsmässigt.
 • Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
 • Som projektledare driver du egna entreprenadprojekt från specifikation, installation och driftsättning. Du ansvarar för: kalkyler, planering av inköp och leveranser av material, upphandling av UE/ÄTA, besiktning och dokumentation av färdig anläggning.
 • Vi har kontor i Västberga där du blir placerad. Du rapporterar till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du har arbetat minst i 5 år som chef, projektledare eller konsult inom sprinklerbranschen.
 • Du gillar att ha ett övergripande ansvar för att leda, fördela och samordna projekt och teknik för sprinklersystem sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Du har erfarenhet av kalkylering och du har goda kunskaper i: Entreprenadjuridik, Föreskrifter om SBF 120/SBF 501, Heta Arbeten och Arbetsmiljö. Du stöttas internt av sakkunnig ingenjör i olika regelverk och erhåller administrativ hjälp.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • På Assemblin VS arbetar vi i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/4PS, kalkylerar i Excel och använder oss av ett internt utvecklat projekthanteringssystem. Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Är du drivande, resultatinriktad, affärsmässig, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten är du rätt person för oss.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: platschef, projektchef, projektledare, projektör, entreprenadchef, chef, arbetschef, avdelningschef, konsultchef, konsult, entreprenad, sprinkler, sprinkelsystem, VS, installation, bygg, industri,

Källa:

15 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten