In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vi växer och söker en driven säljare i Stockholm. Join us!

Roi Rekrytering Sverige Stockholm

Är du driven, förtroendegivande och gillar att bygga relationer? Vi växer så det knakar och nu söker vi dig som kan hjälpa oss att växa ännu mer!

Vi erbjuder

Hos oss får du vara med och påverka - mer än du tror! Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen.

Du har stora möjligheter att påverka din arbetsdag och självständigt driva dina projekt. Dina kunder utgörs av allt från mindre företag med tiotalet anställda, till stora välkända koncerner.

Om tjänsten

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Rätt lösning för kunden är alltid i fokus och du kommer att jobba med våra flexibla och attraktiva rekryteringstjänster. Att skapa förtroende, goda relationer samt vara ett konsultativt stöd till våra kunder är en betydelsefull del av jobbet.

Du kommer att ansvara för att självständigt driva säljprocessen men du kommer att ha ett nära samarbete med övriga säljorganisationen samt rekryterare.

Om dig

För att lyckas i rollen är du ansvarsfull, strukturerad och framför allt serviceorienterad. Du är en stjärna på att bygga långsiktiga relationer och är bekväm med att föra diskussion med personer i ledande befattning. Eftersom en stor del inledningsvis kommer att handla om att skapa nya kundrelationer bör du vara van vid att prospektera och på ett kreativt sätt arbeta fram nya och befintliga kunddialoger.

Vi utgår från att du har erfarenhet inom B2B försäljning där du hunnit visa goda resultat och nu söker en plats där du fortsätter att utveckla ditt affärsmannaskap.

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds därför med ett genomtänkt och anpassat introduktionsprogram kopplat till Roi, våra produkter, din tjänst och våra värderingar.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan

Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Lukas Drelich, på 0732-330850 eller lukas.drelich@roirekrytering.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, oftast så gör våra kunder dock delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Vid vår senaste medarbetarundersökning låg vår Employer NPS på 80. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se.

Källa:

267 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten