In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Mjukvaruutvecklare till testverktyg inom försvarsindustrin

Saab Ab Göteborg

OM TJÄNSTEN:
Affärsenheten ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är drygt 600 anställda.
Du kommer att tillhöra sektionen Signal and Data Processing som ansvarar för mjukvaruutveckling på Surface Radar Solutions. Sektionen består av ca 100 personer fördelade 11 team.

Teamet utvecklar och integrerar testverktyg, vilket ger dig möjlighet att jobba mot flera av våra världsledande produkter, från utveckling till leverans. Arbetet bedrivs i agila team där vi kontinuerligt fokuserar på att förbättra våra arbetssätt och system. Som mjukvaruutvecklare kommer du att designa, implementera och testa systemen. Arbetet genomsyras av de gemensamma värderingarna ”Drive, Trust, Diversity and Expertise” som är vägledande för vår kund.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för objektorienterad programmering och kompetens inom något eller flera av följande områden:
 • Java
 • Byggmiljöer, Script, Jenkins, CI
 • Prestandaoptimeringar, strukturerad felsökning
 • Mjukvarudesign, Refactorering, CleanCode
 • CORBA/DDS.
 • Erfarenhet av GUI (Vi skriver i Delphi men inget krav)
 • CM
 • Agil utvecklingsmetodik (t.ex. Scrum)
 • Gärna erfarenhet distribuerade datasystem Objektorienterad programmering (gärna Java)
Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt prova olika teknikområden. Tjänsteresor kan ibland förekomma.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Om kundföretaget:
Företaget är ett försvars- och säkerhetsföretag som är världsledande inom många områden. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Startdatum:

Omgående

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, 10 minuter från korsvägen
 • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman, recruiter
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: java, script, test, agil

Källa:

225 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten