In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Distriktsäljare till Arne Thuresson Byggmaterial AB/ Grabber

Säljpoolen AB Stockholm

Arne Thuresson Byggmaterial AB/GRABBER söker nu en 

Distriktsäljare till Stockholm-Södermanland-Östra Götaland

I rollen som distriktsäljare kommer du att besöka våra återförsäljare inom bygghandeln. Tjänsten innebär att du ska vårda och utveckla både sortiment och långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Du kommer även vara delaktig på olika branschmässor, som t.ex. Nordbygg och Hem & Villa.

Du utgår från kontoret i Spånga.

Din profil:

Du har erfarenhet från försäljning B2B, antingen ute på fältet eller i butik mot proffs inom byggmaterialbranschen.Du har både driv och energi samt förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.Du har sinne för affärer och duktig på att skapa goda relationerDu har goda kunskaper i Officepaketet samt även körkort.

Vi erbjuder dig:

Ett stort eget ansvar och självständigt arbete i ett prestigelöst företag med stöttning från engagerade och erfarna kollegor med gemensamt fokus och mål.Ett arbete i ett framgångsrikt företag med lång tradition inom byggmaterialhandeln.En positiv och attraktiv arbetsplats med högt i tak.Marknadsmässig lönTjänstebil, dator, Ipad och mobil

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

1974 startades företaget Arne Thuresson Byggmaterial AB, med generalagentur för Grabberskruven. Grabberskruven med sin patenterade dubbelgänga och sylvassa spets kom att revolutionera gipsskruvningen och inte minst underlätta arbetet för montören. Sedan dess har AT utvecklat ett stort antal nya skruvtyper, som bygger på kvalitetstänkandet bakom Grabber® vilket fortsätter att underlätta arbetet för tusentals montörer dagligen. 

Idag är Arne Thuresson Byggmaterial AB specialinriktade inom 3 produktområden, Skruv & Infästning, Vägg och Grund. Två försäljningskontor med lager har etablerats på strategiskt utvalda platser i Stockholm och Malmö samt fältsäljare stationerade med en täckning av hela Sverige.

Utesäljare, fältsäljare 

Källa: monster.se

1091 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten