In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Distriktschef till distrikt Sjuhärad

Samhall Ab Älvsborg

I arbetsuppgifterna ingår att driva, organisera, styra, följa upp, utveckla och redovisa distriktets verksamhet enligt fastställda mål, strategier och planer. Du har ett fullständigt resultatansvar för distriktet.

Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserat i 7 distrikt och till distrikt Sjuhärad söker vi nu en Distriktschef med placering i Borås.

Som distriktschef är du direkt underställd Marknadsområdesdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp. Du leder en organisation bestående av ca 800 medarbetare varav 30 tjänstemän, 6 av dessa rapporterar direkt till dig. Du har ett fullständigt resultatansvar för distriktet. I arbetsuppgifterna ingår att driva, organisera, styra, följa upp, utveckla och redovisa distriktets verksamhet enligt fastställda mål, strategier och planer.

I rollen som distriktschef är du en drivande, säljande och trygg ledare som drivs av att leverera resultat. Du har den strategiska höjden att kunna navigera i en komplex miljö.

Vi söker dig som har visat att du kan leverera goda resultat. Du har mångårig framgångsrik erfarenhet av att leda och att utveckla ledare. Erfarenhet av tjänstebranschen är meriterande. Erfarenhet av försäljning och utveckling av kunder med goda resultat samt goda ekonomikunskaper förutsätts. Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper.

Som person är du affärsorienterad med ett tydligt resultat- och målfokus och du har genom ditt ledarskap visat att du har förmågan att skapa ett framgångsrikt team som kan leverera enligt högt ställda förväntningar. Du drivs av att utveckla och förbättra med god förmåga att hantera en föränderlig värld. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 1 november via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13870). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt 040-669 75 78. Våra fackliga kontakter är; Inga Löfgren, Ledarna, tel 031-337 51 04, Ann-Christin Andersson, Unionen, tel 0520-47 81 43 och Asim Zilic, Saco, tel 021-83 18 20.

Källa:

230 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten