In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

eMobility Engineer, Transmission Assembly Scania

Scania Cv Ab Stockholm

Vill du vara en viktig del i Scanias förändringsresa mot en hållbarare fordonsindustri? Vill du ha en spännande roll där du får möjlighet att förverkliga Scanias framtida drivlina i ett team som brinner för uppgiften att skapa bästa förutsättningar att leverera en förstklassig produkt?

På Scanias transmissionsmontering monteras Scanias huvudsakliga produktion av axlar och växellådor. Just nu befinner vi oss i en period av flera spännande utmaningar - det handlar framförallt om utveckling av en ny drivlina och elektrifiering av våra produkter, axlar och växellådor.

Nu söker vi dig som är minst högskoleingenjör med kunskap inom elektroteknik/elmaskiner som vill vara med i utvecklingen av framtidens elektrifierade drivlina. Du har stort intresse för elektrifiering, god analytisk förmåga samt intresse för tekniska detaljer och vill jobba i en internationell produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Som en del av vårt team är du ansvarig för att ta fram metoder och krav för test och produktion av elektrifierade växellådor.

I arbetsuppgifterna ingår

I rollen som eMobility Engineer kommer du vara en del av våra projekt för produktintroduktioner samt stödja produktionens dagliga verksamhet. Huvuduppgifterna är att:
  • Utveckla monteringsprocesser för framtagning av elektrifierade drivlinor.
  • Utveckla befintliga och nya processer och arbetssätt.
  • Vara kunskapsbärare inom elektrifiering.
  • Ta fram metoder och krav för test av elektrifierade växellådor
  • Driftsätta och verifiera testriggar för elektrifierade växellådor

Har du den här bakgrunden?


Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning Elektroteknik, Maskinteknik eller Teknisk Fysik med inriktning på Elkraftteknik eller liknande. Erfarenhet av elmotorer, testsystem och/eller kraftsystem är meriterande. God förståelse för svenska och engelska i både tal och skrift.

Är det här du?

Vi värdesätter prestigelöshet och mod att tänka utanför boxen. Att självständigt prioritera, planera och strukturera dina leveranser är en del i det dagliga arbetet.

Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet och välkomnar sökanden med olika sorters bakgrund.

Vad erbjuder vi?

Som anställd hos oss på Scania får du mycket goda förutsättningar till utveckling med en individuellt framtagen utvecklingsplan, med möjlighet att gå många kurser och vidareutbildningar. Andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Lindquist (Chef Emobility Project Management) tfn 08-553 81291.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer kommer hållas fortlöpande under ansökningsperioden.
Ansök via Reflex / Jobbsök internt, alternativt sökfunktionen nedan, vi behöver din ansökan senast den 12 oktober 2020.

Källa:

28 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten