In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Konstruktör av komponenter till motorns gasväxlingssystem

Scania Cv Ab Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med och utveckla våra framtida högeffektiva förbränningsmotorer och världens mest hållbara transportlösningar? Vill du vara med och skapa tekniska lösningar som du driver från idé till färdig produkt?

Vi söker nu en konstruktör till gruppen Exhaust components. Gruppen ansvarar för utveckling, konstruktion och provning av motorns ”varma” gasväxlingskomponenter som avgassamlare, avgasbroms och EGR-ventiler.

Vi söker dig som är en ansvarfull lagspelare som gillar att lösa problem och utmanas av att konstruera för såväl bästa prestanda som robusthet, en inte alltid enkel ekvation att lösa med de tuffa förhållandena som våra komponenter utsetts för.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära konstruktion och utveckling av varma gasväxlingskomponenter till framtida förbränningsmotorer. Du kommer att få möjligheten att bygga upp ett brett kontaktnät både internt på Scania och externt med våra leverantörer. Som konstruktör och komponentägare konstruerar du dina artiklar i Catia V5 och verifierar löpande genom simulering och praktisk provning tillsammans med gruppens provningsingenjör. De främsta utmaningarna är att konstruera för både prestanda och livslängd där motorvibrationer, höga temperaturer och tryckfall är några av parametrarna som dimensionerar ditt system.

Du kommer att samarbeta med andra konstruktionsgrupper, beräkningsgrupper, inköp och produktion. Där ansvarar du för att balansera samtliga krav på bästa sätt för Scania. Du har stöd i teamet, gruppen och inom avdelningen av erfarna medarbetare inom många kompetensområden.

Arbetet innebär vidare att du är delaktig i utvecklingen av gruppens verksamhet och processer genom förbättringsarbete. Det är ett spännande arbete och vi har stora utmaningar och möjligheter framför oss när simuleringsdriven utveckling och smarta modeller står i fokus.

Din Profil

Vi söker dig med positiv attityd, en ansvarsfull lagspelare som kan driva utvecklingen framåt på ett självständigt sätt och förankra arbetet både inom gruppen samt mot tvärfunktioner. För det krävs att du har lätt för att samarbete, kan jobba på ett strukturerat sätt och att du är en god kommunikatör.

Du är högskole- eller civilingenjör och har några års konstruktionserfarenhet. Erfarenhet av konstruktion och Catia V5 är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information

Kontakta gärna Ulrica Renberg gruppchef ”Exhaust components” tel 08-553 520 21 alternativt Tobias Viklund, Rekryteringsspecialist tel 08-553 703 90.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev samt relevanta betyg/intyg.
Sök via vår hemsida: www.scania.com/karriär senast den 8 juni 2019. Jobb id: 20192051.

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten