In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Provningsingenjör transmissionsutveckling

Scania Cv Ab Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Avdelningen för transmissionsutveckling på Scania i Södertälje utvecklar framtidens transmissionskomponenter. Gruppen Basic Gearbox, bestående av 14 medarbetare, ansvarar för stommen i framtidens växellådor, vilket innebär konstruktion och provning av kuggväxlar, lager och växellådshus. Gruppen har också helhetsansvaret för växellådans oljesystem samt ansvarar för inköpta komponenter så som automat- och fördelningsväxellådor. Just nu står vi inför en provningsintensiv period då framtidens växellådsprogram skall verifieras. Vi behöver därmed förstärka gruppen med ytterligare en provningsingenjör.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som provningsingenjör så kommer du att genomföra både funktions-, prestanda- och livslängdsprovning av olika transmissionskomponenter. Du kommer att mäta och utvärdera oljefördelning, kylkapacitet, temperatur och laster. Du kommer att ta fram nya provmetoder och provcykler för att verifiera livslängden, för såväl delsystem som för hela växellådan. Proven genomförs främst i rigg, men även i fordon. Att anpassa befintliga riggar till nya provbehov samt kravställa och vara gruppens representant i riggutvecklingsprojekt är också en naturlig del i rollen. Du planerar, genomför, analyserar och avrapporterar självständigt din provning. Samtidigt har du en aktiv roll i utvecklingsteamet, bestående av fyra provningsingenjörer, nio konstruktörer och en objektledare.

Kravprofil

Vi söker dig som har viljan och förmågan att genomföra och utveckla vår provning. För detta krävs att du är en positiv och analytisk problemlösare med ett eget driv, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har ett intresse för att ta fram egen mjukvara, utforma egna prov samt analysera data. Du har en akademisk utbildning som kombineras med ett praktiskt handlag och stor nyfikenhet för teknik. Du har en bevisad förmåga att presentera och dokumentera ditt arbete på ett pedagogiskt sätt med kärnfulla slutsatser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information

Kontakta gärna Olle Lundvall, gruppchef. Tel 08 553 853 26, olle.lundvall@scania.com

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Källa:

158 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten