In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Systemutvecklare inom R&D för optimering av kunderbjudandet

Scania Cv Ab Stockholm

Vi söker programmerings- och IT-kunniga ingenjörer med kunskap inom simulering

Är du en fena på beräkningsteknik och vill utveckla dig inom IT? Nu söker vi systemutvecklare till gruppen som bygger nästa generationens säljstöd och optimeringsverktyg.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar, vilket kräver rejäla omtag av Scanias säljstöds-system. För att tillmötesgå behovet så har projektet CAVA (Calculation And Visualization Applications) initialiserats. Med CAVA ska säljaren förses med ett fordons beräknade el och bränsleförbrukning, vändradie, backtagningsförmåga, markfrigång med mera.

I CAVA-projektet jobbar vi med nyutveckling av en molnbaserad plattform som bygger på AWS (Amazons Web Services) och för detta behöver vi förstärka gruppen med flera utvecklare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en central roll i arbetet med att säkerställa den fortsatta utvecklingen av systemet, och realiseringen av införandet av våra nya elektrifierade lastbilar och bussar. Plattformen innebär att vara del av att utveckla, och implementera simuleringsmodeller för tunga fordons egenskaper. Detta gör att vi ser behov av flera olika profiler som vill utvecklas inom simulering och IT. Du kommer att arbeta väldigt nära utvecklingsingenjörer från R&D, produktägare på marknadssidan samt Scania IT för att omsätta krav till applikationer. Arbetsuppgifterna omfattar en intressant blandning av både djupa och breda analyser samt samverkan med duktiga kollegor som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Din profil
Du har god teoretisk grund och stor förståelse för fysikaliska samband samt förmåga att organisera ditt arbete så att du kan täcka ett stort område med många olika frågeställningar. Det är viktigt att du är diplomatisk, drivande och tycker om att ha kontakt med många människor. Du uppskattar att jobba med verksamhetsnära IT och brinner för att vara en del av en kreativ och nyskapande grupp. Du är civilingenjör eller motsvarande och har erfarenhet från systemutveckling och gärna i C# .NETmiljö, samt har intresse för analys av energibalans i fordon. Kunskaper inom Amazon web services (AWS) eller annan molnplattform är meriterande. Du behärskar engelska och svenska flytande och har inga problem med att utrycka dig i tal och skrift.

För mer information
Kontakta Marcus Forslin, gruppchef YDMV, 08-553 85 118.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior. Urval kommer att ske löpande.

Källa:

41 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten