In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Underhållstekniker till Scania IM

Scania Cv Ab Stockholm

På Scania Industrial Maintenance AB, söker vi nu flera Underhållstekniker till våra underhållsavdelningar.

Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av underhållstekniker, specialister, planerare och beredare som tillsammans arbetar med att utföra arbetsorderna både avhjälpande, förebyggande och förbättrande, inom ert område. Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning, utbildning av operatörer, förebyggande underhåll och uppstart av nya maskiner.

Du rapporterar till gruppchefen inom ett underhållsområde.

Vad erbjuder vi dig
Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till stor teknisk utveckling. Du arbetar med högteknologiska kvalitetsprodukter i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du
Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta inom el, hydraulik, felsökning, mekanik och styrsystem såsom Siemens TIA portal, ABB Robotar och AGV. Minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete som underhållsingenjör/tekniker mot tillverkningsindustrin är krav. Du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

För att trivas i rollen som underhållstekniker ser vi gärna att du är en skicklig, analytisk och målmedveten problemlösare. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare tjänst och är baserad i Södertälje.

Kontakt
För frågor om tjänsten kan du kontakta Underhållsledare Lars Dahlgren, tfn 0700813056 eller
Underhållsledare Terry Genc, tfn 08 553 85185.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 31 Oktober

Varmt välkommen med din ansökan!

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Källa:

34 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten