In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Verkmästare, Scania Sverige - region Stockholm

Scania Cv Ab Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Efterfrågan av våra tjänster och service ökar och vi behöver en ny medarbetare till vår serviceverkstad i Kallhäll Järfälla.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Verkmästare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i verkstaden. Du ansvarar även för att det dagliga arbetet utförs enligt gällande instruktioner på ett effektivt och kvalitativt sätt, vilket är ekonomiskt både för kunden och för verkstaden. Som medlem av serviceteamet ansvarar du för att verkstaden producerar planerad/såld tid till fullo samt utför offerter till kunder underlag till försäkringsbolag för godkännande innan reparation samt slutkalkyl och skriver rapporter.

Du stöttar mekaniker med instruktioner och anvisningar, vägleder vid felsökning och val av rätt reparationsmetod samt kvalitetssäkrar utfört arbete innan kunden hämtar sitt fordon. Som en medlem av serviceteamet är du delaktig i verkstadens administration och arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer med interna och externa kunder.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon/teknik. Du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och har du arbetsledarutbildning är det meriterande. Du besitter även god teknisk kompetens med kunskaper om fordonsreparationer samt en stark administrativ sida.

För tjänsten krävs att du har IS/IT-kunskaper och goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Vi arbetar med t.ex. Auto Master, Multi, Cabas och FRAS

Du trivs med många kontakter och att hantera en mängd ärenden, du kan snabbt rycka in och hjälpa dina kollegor med tekniska problem. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och självgående.

Som en del av vårt team är du flexibel och som trivs med utmaningen att lösa såväl snabba som mer komplexa ärenden åt våra kunder tillsammans med dina kollegor på bästa sätt.

Du behärskar svenska både i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. B-behörighet är krav C-D-E behörighet samt truckkort meriterande.

Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig
Trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor inom reservdelar, verkstad samt försäljning, vilka hjälper dig att växa med uppgiften. Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och egen utveckling inom Scania. Arbetet sker på rullande schemalagd tid. Tjänsten är på heltid.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Krister Lundberg, Stf Servicechef tfn 010-706 61 73.
Vi ser fram emot din ansökan och sista ansökningsdag är 3 februari.

Källa:

156 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten