In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Driven administratör till Schindler Hiss AB i Göteborg!

Schindler Hiss Göteborg

Är du en stjärna på administration och har erfarenhet av SAP? Då ska du fortsätta läsa! Schindler Hiss AB söker du en administratör till deras verksamhet i Göteborg! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig minst 3 månader. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer att arberta i fina lokaler i Västra Frölunda tillsammans med en annan kollega. Du kommer arbeta 100% under kontorstider. Du kommer huvudsakligen arbeta med att lära dig verksamhetens process för att registrera serviceavtal på hissar och rulltrappor. Du kommer arbeta med processen för att skriva nya avtal och avsluta avtal. Du kommer även få uppdatera befintliga instruktioner för serviceavtal samt vara med att bygga upp nya processer.

Vem är du?

Vi söker dig som är snabblärd, noggran och initiativtagande. Vi ser att du har lätt att sätta dig in i nya system och har ett strukturerat arbetssätt. I övrigt ser vi att du har;

Erfarenhet av att arbeta i SAP, detta är väldigt viktigt för oss.
Erfarenhet av administration sen tidigare.
Mycket goda datorkunskaper.
Behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av kontraktregistrering sen tidigare ser vi det självklart som en plus.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten