In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Senior Hisstekniker sökes till Schindler Hiss i Östergötlandsregionen

Schindler Hiss Göteborg

Till Schindler Hiss affärsområde"Eftermarknad" i distrikt Östergötland söker vi nu en grym och serviceinriktad Hiss/Servicetekniker. Intervjuer och urval sker löpande, så hjärtligt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet innefattar bland annat service och reparation av hissar, portar och rulltrappor i distriktet vilket innefattar Jönköpings och Östergötlands län. Arbetet bedrivs i vardagslag på en egen service-rutt som utgår ifrån Östergötland. Jouren omfattar dock hela distriktet och vi har veckojour, torsdag till torsdag. Vi erbjuder dig som ny kollega ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du har även en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av service- och reparationsarbete på hissar, elektromekanik eller liknande. Kanske har du en utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande? Att behärska svenska och engelska i tal och skift är ett krav för tjänsten.

Som person ser vi även att du har en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du har en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning.

Om verksamheten

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Källa:

358 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten