In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kundservicemedarbetare till uppdragsgivare i Malmö, deltid

SE Barona Professionals AB Skåne

Är du studerande eller egen företagare och söker extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker Kundservicemedarbetare till en av våra uppdragsgivare i Malmö!

Arbetsbeskrivning

Som en del av kundservice arbetar du i en inspirerande och spännande atmosfär. Dina arbetsuppgifter varierar och innebär att ta emot inkommande ärenden via telefon, chatt och mejl samt hantera administrativa uppgifter.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där det alltid är nära till skratt!

Bakgrund

Du motiveras av att påverka och hjälpa såväl kunder som interna avdelningar i en dynamisk miljö. Vidare drivs du av att arbeta i en kundfokuserad organisationen och är serviceinriktad.

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier på minst 50% eller är egen företagare etc. Tjänsten kommer omfatta arbete under minst 1-3 dagar per vecka men det kan även i perioder vara aktuellt med heltid. Vi ser gärna att du är flexibel med ditt schema och kan vara tillgänglig för att jobba med kort varsel.

Egenskaper vi framförallt söker:
  • Är en positiv lagspelare och har lätt för att komma in i en arbetsgrupp
  • Är ansvarstagande, noggrann och förstår betydelsen av din del av affärskedjan
  • Är förebild för dina kollegor genom din positiva inställning och förmåga att vara lösningsorienterad
Vidare har du ett intresse för service och utveckling.

Om Barona

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Barona men arbetar ute hos vår kund. Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Anställningen löper under ca. 6 månader med stor chans till vidare anställning hos uppdragsgivaren.

Intervjuer hålls löpande och med tanke på omgående tillsättning kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Rodriguez på pernilla.rodriguez@barona.se

Källa:

32 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten