In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljare med teknisk förståelse!

Search Competence Stockholm

Bakgrund
Rekryteringen sker för att företaget växer och behöver fler medarbetare.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är bred vilket innebär att du kommer få en roll som är mycket omväxlande. Du kommer att ansvara för en egen region med budgetansvar, "Du är kung i din region". Rollen innehåller både uppsökande säljarbete samt förvaltning och affärsutveckling av befintliga kunder. Du är ansvarig att lyfta ut Serilines erbjudanden till din region genom att vara ute och demonstrera Serilines produkt- och tjänstelösningar. Du kommer både bearbeta återförsäljare och slutkunder. Du agerar affärs-mässigt, ser möjligheter och utvecklar Serilines affär hos kunden.
Du kommer få en grundläggande utbildning på Serilines produkt- och tjänsteutbud. Tjänsten är placerad i Stockholm (Södermalm) och innebär en del resande, ca 20 övernattningar per år.


Kvalifikationer och erfarenhet

  • 3-5 års erfarenhet av försäljningsarbete, gärna teknisk lösningsförsäljning.
  • Gymnasieutbildning är ett krav, teknisk inriktning är meriterande.
  • Gärna erfarenhet från säkerhetsbranschen alternativt liknande systemlösningar som innefattar RFID och olika mjukvarulösningar men inget krav.
  • Tekniskt intresse en stor fördel i denna tjänst.
  • God förmåga av att driva kundprojekt parallellt med löpande säljarbete utan att tappa fokus och tempo.
  • Pedagogisk och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.
  • Vana att hålla föredrag och produktpresentationer inför kund.
  • Språk - Svenska och engelska i både tal och skrift.
Profil
Du har social kompetens, är ödmjuk och har "skinn på näsan" tillsammans med att du är självgående, van att ta egna beslut och söka information. Bra med en öppen personlighet, lösningsorienterad och ett gott entreprenörskap. Bakgrund inom branschen är en fördel, förståelse för kundens situation och behov, men än viktigare är din personlighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder arbete i ett företag med öppet, trivsamt och flexibelt arbetsklimat tillsammans med konkurrenskraftiga anställningsvillkor och mycket intressanta arbetsuppgifter. För den som är intresserad av att utvecklas finns möjligheterna. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Företaget ligger i framkant när det gäller kvalitet och innovation.

Ansökan
I detta rekryteringsuppdrag arbetar Seriline med rekryteringsföretaget Search Competence. Skicka din CV snarast möjligt till ansvarig rekryterare Johan Halvarsson mobiltelefon 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se. Intervjuer sker löpande så sänd in din ansökan så snart som möjligt, ansökningstiden går ut 11 oktober 2018. Välkommen!

Källa:

270 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten