In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

BI-manager till Ambea

Sharper Stockholm

Om tjänsten:

Som medarbetare på avdelningen Verksamhetsstöd & Digitalisering ingår du i ett kunnigt team bestående av fem kollegor som är en del av Utveckling och IT. Teamet arbetar bland annat med systemförvaltning med fokus på processer och projekt samt ger stöd till olika funktioner inom koncernens affärsområden. Teamet ansvarar för Ambeas digitaliseringsprogram, agerar IT-resurspool samt ansvarar för koncernens informationssäkerhet.

I rollen som BI- manager ansvarar du för Ambeas referensarkitektur inom informationshantering och för IT-rådet, där verksamhetens behov kanaliseras. Du är bryggan mellan interna avdelningar och leverantörer och ansvarar för att skriva specifikationer, kravställa och projektleda. Du har breda kontaktytor, deltar i workshops och ansvarar för samordning och koordinering. Du utlovas stimulerande arbetsuppgifter med stor påverkan på uppdragsinnehåll samt ett självständigt och flexibelt arbetssätt på ett bolag som främjar balans mellan privat- och arbetsliv. Du rapporterar till Chef Verksamhetsstöd & Digitalisering och din arbetsplats är på Ambeas huvudkontor i Arenastaden i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Omvandla behov till specifikationer.
  • Kravställning och projektledning.
  • Ansvara för samordning och kontakt internt och externt.
  • Ansvara för IT-rådet.
Din profil:

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller motsvarande. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom Business Intelligens och mycket goda kunskaper i flertalet BI-verktyg. Du är van att behandla och strukturera upp stora datamängder och har grundläggande kunskaper i SQL. Ytterligare krav är erfarenhet av BI-projektledning och/eller erfarenhet av integration. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Arbete i koncern samt grundläggande kunskaper inom ekonomiområdet är meriterande. Erfarenhet av någon av komponenterna inom Microsoft BI-stack (SSIS, SSAS, MDS, DQS, Azure, PowerBI) eller Microsoft integrationsplattform (BizTalk, Azure) är även det meriterande.

Som person är du en social och prestigelös problemlösare med starkt intresse för IT-arkitektur/integrationer. Du har lätt för att samarbeta och beskriver dig själv som en drivande och strukturerad projektledare som gärna kavlar upp ärmarna. Att vara proaktiv och utveckla processer är något du brinner för och du drivs av att skapa värde för verksamheten. Du trivs med att leda och arbeta med externa leverantörer, är lyhörd och har lätt för att förstå och hjälpa verksamheten utifrån deras behov.

Om företaget:

Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs mer på www.ambea.se

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Vi har självklart även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Inom Ambea är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du utvecklas samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta på Ambea.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ambea med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Sharper tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-217721 Mail: vision@ambea.se

Om Sharper

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Sökord: BI-manager, Integration, IT, IT-samordnare, IT-arkitekt, Business Intelligens

Källa:

91 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten