In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Löneadministratörer till byggbolag i Solna

Sharper Stockholm

Om företaget:

Sveriges största, och ett av nordens ledande, bygg- och anläggningsföretag. De har cirka 15.000 anställda och en omsättning på cirka 52 miljarder kronor. Företaget kännetecknas av en decentraliserad och kostnadseffektiv organisation med fyra samverkande affärsområden (bygg, anläggning, industri och projektutveckling), vars verksamhet baseras på lokalt entreprenörskap nära kunden.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som löneadministratör kommer du tillsammans med dina kollegor sköta lönehanteringen för bolaget. I löneteamet ingår flera lönadministratörer och en samordnare och det är ni tillsammans som ser till att lönerna betalas ut till de anställda. Du rapporterar till lönechefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande lönehantering
  • Support till chefer och anställda inom koncernen
  • Upprätta arbetsgivarintyg
  • Hantera projektanmälningar
  • Utifrån fellistor hantera och korrigera sedvanliga uppgifter kring sjukfrånvaro, ackordsarbete, semester, bilar och traktamenten
  • Proaktivt bidra till utveckling och förbättring av lönefunktionens processer och rutiner
Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av hela processen inom lönehantering. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av lönehantering och god systemvana. Vidare är du en nyfiken teamplayer som brinner för att bidra till utveckling och förbättring. Du är ansvarsfull och noggrann med god prioriteringsförmåga. Krav för tjänsten är flytande svenska i tal och skrift. Meriterande är om du tidigare arbetat i systemet Pol.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Alexandra Wohlfart på telefonnummer +46 (0) 73 701 83 51. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten