In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektinköpare

Sharper Stockholm

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en projektinköpare för ett konsultuppdrag på heltid mellan 20191111-20201111.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som projektinköpare kommer du att ansvara för inköp av tjänster och varor till olika investeringsprojekt inom mekanik och process samt el och automation. Du säkrar kvalitén på leverantörerna och genomför lönsamma affärer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Upphandlingar av ramavtal
  • Hantera avtalsfrågor från upphandlingsfas till genomförandefas
  • Genomföra och följa upp förfrågningar och anbud
  • Följa upp avvikelser och ha löpande kontakt med leverantörer
Din profil:

Du har relevant universitetsutbildning inom teknik, juridik eller ekonomi och minst sju års erfarenhet av projektinköp. Vidare har du god kunskap inom entreprenadjuridik samt erfarenhet av upphandlingar enligt LUF. Meriterande kompetenser är erfarenhet från energibranschen och om du har drivit upphandlingar i e-avrop.

Som person är du en god förhandlare och van att arbeta med avtal från start till mål. Du har ett sinne för ekonomi, juridik och affärer. Du präglas av långsiktighet och har lätt för att se helheter. Vidare är du driven, nyfiken och ansvarstagande person som besitter god samarbetsförmåga.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Alexandra Wohlfart på telefonnummer +46 (0) 73 701 83 51. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Källa:

224 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten