In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Supply Planner Egenvård till Kronans Apotek

Sharper Stockholm

Vi söker nu en Supply Planner Egenvård till oss på Kronans Apotek. Vi är ett modernt och innovativt företag med högt tempo som erbjuder dig en spännande arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsuppgifter

Som Supply Planner på Kronans Apotek ansvarar du för att driva utvecklingar och utföra uppgifter som gynnar försäljning och effektiv lagerhållning på apotek och vår E-handel. Att arbeta som Supply Planner innebär att du har många kontaktytor både på servicekontoret, inom koncernen samt externt. Att alltid ha kunden och apoteken i fokus är av högsta prioritet.

Det operativa och dagliga arbetet innebär att du ansvarar för prognostisering, utveckling och styrning av apotekens lager samt ansvarar för utveckling av affärssystem och lagerstyrningssystem. Summerat så säkerställer du att vi har rätt vara, i rätt mängd, i rätt apotek vid rätt tidpunkt.

Du ingår i ett tvärfunktionellt team på sortimentsavdelningen där du veckovis och månadsvis ansvarar för att rapportera utfall samt driver förbättringar för att optimera lagervärde, lageromsättning och servicegrad. Du arbetar dagligen tillsammans med kategorichef, kategorikoordinator samt E-com Merchandiser. Du har även nära kontakt med vårt regionala IT-stöd som ansvarar för lagerprocesser ute i apoteken.

Personliga egenskaper

Som Supply Planner är du framåtsträvande och resultatfokuserad. Du är modig och intresserad av problemlösning och vill alltid bidra till förändring och förbättring av nuvarande arbetssätt. Du ser enkelt flöden och helheter vid problemlösning för att snabbt hitta lösning i stunden samt lösning för att lösa problemet proaktivt i framtiden.

För dig är det viktigt med struktur och noggrannhet, samtidigt som du behöver ta beslut självständigt och slutföra. Då rollen innebär många kontaktytor har du talang för att nätverka och skapa långsiktiga relationer.

Vi söker en person som tar initiativ, är lyhörd och motiveras av utmaningar i sin vardag.

Kompetenskrav

Du är utbildad ekonom eller ingenjör med inriktning logistik eller annat relevant område. Du har minst några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av lageroptimering, prognoshantering samt uppföljning av lagerrelaterade nyckeltal. Du känner dig trygg i Microsoft Officepaket, särskilt Excel.

Kunskaper från retailmarknaden inom Planning är meriterande.

Vill du vara med i teamet?

Du tillhör teamet för Varuförsörjning som är en del av Kronans Apoteks sortimentsorganisation. Vi är ett team på sex personer som jobbar nära varandra och som älskar att ha kul på jobbet. Vi håller precis på att genomföra en förändringsresa i vårt arbetssätt från att vara funktionsindelade till att vara mer flödesinriktade och hoppas du vill vara med i den förändringen samt kan bidra med nya tankesätt.

Du rapporterar till chef för Varuförsörjning. Du är placerad på Kronans Apoteks servicekontor, beläget på Lindhagensgatan 120, på Kungsholmen i Stockholm. Resor i tjänsten kan förekomma.

Anställningsform: Tillsvidare

I den här processen samarbetar Kronans apotek med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Nyckelord: Supply planner, Supply chain, egenvård, lageroptimering, prognoshantering, lagerrelaterade nyckeltal.

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten