In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kravanalytiker till Sigma IT Consulting

Sigma It Consulting Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där erfarenhetsutbyte är en självklarhet? Som kravanalytiker på Sigma får du möjligheten att arbeta hos några av Sveriges största organisationer!Vi expanderar och söker kravanalytiker med placering i Stockholm. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund och hjälper kundens verksamhet att omvandla idéer och strategier till smidiga IT-lösningar. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar.Kravanalytiker, workshop, funktionella krav, icke-funktionella krav, REQB, business analyst, IT Strategy, IT Management

Hur ser rollen ut?I rollen som kravanalytiker hos oss kommer du att driva workshops, arbeta mot verksamhet och IT vad gäller kravhantering och kravställning. Vi erbjuder en stor bredd av uppdrag och du får vara med i stora och små organisationers utveckling!

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Stockholmsområdet.Vi söker dig som:

- På ett effektivt sätt samlar in de behov som verksamheten har, strukturerar kraven och förtydligar de krav som ska utvecklas.

- Tar en aktiv roll i projektteamet, driver ditt eget arbete med stor självständighet och ser det som en självklarhet att dela med dig av dina kunskaper.

- Har erfarenhet av agila metoder och/eller andra utvecklingsmetoder som RUP.

- Tycker att det är roligt att jobba med krav både på verksamhetssidan och IT-sidan.

- Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.Det är meriterande om du har:

- Relevant eftergymnasial utbildning

- Certifiering inom IREB eller har andra relevanta certifieringar.

- Kunskap inom process-och informationsmodelleringDina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!Om Sigma

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marielle Bergman på marielle.bergman@sigma.se alt 070- 380 53 73

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Källa:

369 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten