In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utvecklare till Sigma IT Consulting i Örebro

Sigma It Consulting Örebro

Vi söker nu dig som är nyfiken och prestigelös systemutvecklare och som identifierar dig som backend-, frontend- eller fullstackutvecklare och som vill vara med i ett av Sveriges mest framgångsrika IT konsultbolag. Vi söker dig som har arbetat minst tre år som programmerare och som vill bli en del av ett team där kompetens och din personliga utveckling står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

Som utvecklare hos Sigma IT Consulting affärsområde MyTeam arbetar du i komplexa, utmanande och roliga projekt. Du sitter i team på kontoret i Örebro där du får vara med och bidra till affärsnytta åt kunderna. Projekten är varierande i längd, produktionsmiljö och storlek vilket gör din roll utvecklande och utmanande.På Sigma IT Consulting Örebro finns det cirka 100 medarbetare och i teamet finns det 35 kompetenta kollegor. I affärsområdet MyTeam finns det 120 personer och är spridd geografiskt i landet samt utomlands. Hos oss får du ledare som hellre säger ja än nej och där du får vara med och experimentera och utvecklas i olika situationer vilket får dig och teamet att ligga i teknisk framkant!

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba i team med kompetenta och stöttande kollegor i Örebro.Vi tror att du har:

- Minst tre års professionell erfarenhet av utveckling

- Arbetat enlig agil metodik

- Talar och skriver svenska samt engelska flytandeVi ser det meriterande om du har arbetat inom energibranschen, har praktisk erfarenhet av molntjänster eller har lett team tidigare.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad inställning, förmågan att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar samt att du inte är rädd för att våga sätta tänderna i den senaste tekniken. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns oftast på vårt kontor och men ibland hos våra kunder, resor i närområdet kan därför vara en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvariga chefer Erik Ågren, erik.agren@sigma.se , 0730-233 606 eller Kristian Liljesvan kristian.liljesvan@sigma.se , 072-735 32 01. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 3500 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av

entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Källa:

369 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten