In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Konsult inom Business Intelligence / Analytics till Sigma IT i Malmö

Sigma IT Skåne

Sigma IT expanderar och söker BI-konsulter med kunskap i Power BI och andra liknande verktyg. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer, stora mängder data och strategier till affärsnytta och beslut grundat på fakta.

För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Vidare satsar vi mycket på att bibehålla en stark sammanhållning genom olika sociala sammankomster och resor.

Hur ser rollen ut?
Vi säljer problemlösning där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och dels hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har:
  • minst 3 års erfarenhet av Business Intelligence, affärssystem, beslutsstöd och/ eller verksamhetsplanering
  • kunskap i Power BI eller andra analysverktyg
  • arbetat med design och modellering av datalager
  • kunskap inom SQL, SQL Server eller andra databassystem
  • arbetat med dataintegration i SSIS och/eller Data Factory
Vi söker en person som kan hantera BI-lösningar från verksamhetsförståelse, design av lösning samt utveckling av densamma. Detta innefattar även förståelse för praktiskt arbete med datalager.

Meriterande är om du har:
  • Erfarenhet av BI-implementationer i molnmiljö, exempelvis Microsoft Azure.
  • Erfarenhet av att leda BI-implementation, eller fungerat som arkitekt, som konsult eller anställd
  • Du håller dig uppdaterad om det senaste från Microsoft och Qlik
  • Medverkat i projekt med ett agilt arbetssätt som Scrum eller Kanban.
Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se om du har några frågor.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. Sigma IT består av över 1400 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med drygt 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Källa:

46 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten