In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Financial Controller till Silex Microsystems

Silex Stockholm

Är du civilekonom och har några års erfarenhet av arbete som revisor alternativt redovisning i mindre eller medelstora företag? Är du en analytisk och utvecklingsinriktad person som vill arbeta både med kvalificerad redovisning och controlling? Som Financial Controller på tillväxtföretaget Silex Microsystems med kontor i Järfälla i nordvästra Stockholm erbjuds du en bred tjänst med internationella kontakter och goda utvecklingsmöjligheter. Urval pågår löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Silex utökar nu ekonomiavdelningen från 3 till 4 personer med en ny tjänst som Financial Controller som rapporterar till CFO. I tjänsten ingår att bygga upp och utveckla rutiner samt processer kring redovisning, bokslut och rapportering. Tjänsten innefattar ca 50% kvalificerad redovisning, bokslut och rapportering samt medverkan i olika EU-projekt. Den andra delen av tjänsten innehåller arbete med budget, prognos, ekonomisk analys och uppföljning av nyckeltal Då det är en mindre ekonomiavdelning tar man ett gemensamt ansvar att fungera som backup för andra arbetsuppgifter på avdelningen vid tex sjukdom, semester etc.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har ca 3-4 års erfarenhet av redovisning eller revision, gärna från mindre/medelstora bolag. Har du arbetat i företag under tillväxt är det ett plus men inget krav. Du är flytande i engelska såväl som svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel är meritande. Du ser det fullt naturligt att du tar ett stort eget ansvar och driver ditt arbete självständigt. Vidare är du strukturerad, analytisk och målinriktad. Har du erfarenhet av arbete med IRFS är det ett plus men inget krav.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 650 Mkr och har 230 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2008.

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten