In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tågvärdar till SJ Norrlandståg Gävle

SJ Gävleborg

Brinner du för att leverera god service, arbeta i en rörlig miljö där ingen dag är den andra lik och tillhöra en verksamhet som tar ansvar för vår miljö? Som tågvärdar arbetar du ombord på våra tåg runt om i Sverige och ser till att våra resenärer känner sig sedda och väl omhändertagna i alla lägen.

I Gävle Norrlandståg söker vi medarbetare som vill ha en timanställning!

Rollen
Som tågvärd hos SJ Norrlandståg blir du en del av ett spännande team med målet att ge våra kunder en härlig reseupplevelse ombord på våra tåg. I arbetet hjälper du våra resenärer tillrätta, är tillgänglig, ger service och information under färdens gång, även via högtalarutrop. Du viserar biljetter och hjälper till med anslutningar. Som tågvärd har du ett stort trafiksäkerhetsansvar som bland annat inkluderar att dörrarna stängs säkert och i rätt tid i samband med på-och avstigning vid plattformen. Försäljning i tågets bistro eller kiosk samt servering i 1:a klass är en viktig del av servicen som våra tågvärdar jobbar med.

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året, det innebär att arbetet som tågvärd inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort. För våra Norrlandståg åker du längre sträckor, vilket innebär att arbetet förläggs mestadels nattid och du kan komma att vara bortrest några dagar i stöten.

Din profil
Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du tidigare erfarenheter av kundservice eller försäljning är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från eller intresse av ett tekniskt arbete. Som person är du socialt lyhörd, serviceinriktad och säkerhetsmedveten. Vidare har du förmågan att på ett tryggt och självständigt tillvägagångssätt fatta egna beslut. Arbetstempot är tidvis högt och det ställer krav på din stresstålighet. Vi ser även att du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet. Vi ser gärna att du bor inom ett nära avstånd till den station du söker.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en grundutbildning på sex till sju veckor inklusive praktik. Utbildningen kan ske på olika orter under utbildningsperioden. Här får man som blivande tågvärd möjlighet att lära sig hur vi levererar god service till våra kunder, hur vi använder våra digitala arbetsverktyg ombord, teknisk kunskap om våra fordon, kunskap och ansvar gällande trafiksäkerhet och andra oförutsedda händelser, säljskola vid försäljning i Bistro och mycket mer.

Särskilda krav
Som sökande måste du vara minst 20 år. SJ utför bakgrundskontroller (genom tredjepartsföretag, Verifiera) och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen. SJ tillämpar också, i enlighet med transportstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol-och drogtester. För att kvalificera dig till utbildningen måste du också genomgå en hälsoundersökning. Du ska vara drogfri, ha god syn, god hörsel och färgseende samt i övrigt uppfyllda krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Om urvalsprocessen
Vi kommer att gå vidare med urvalsprocessen först efter att sista ansökningsdag har passerat. Du kommer även få en personlighetstest skickat till dig när du lämnar in din ansökan. Om du kvalificerar dig vidare i urvalet ingår följande steg: intervjuer med We Select, hälsoundersökning, bakgrundskontroller, referenstagning och avslutande intervju med din potentiella framtida arbetsgivare SJ. Under veckorna 29–31 kommer vi att ta ett sommaruppehåll i rekryteringen.

Din ansökan
Låter det här intressant? Ansökan redan idag, dock senast den 11 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. I denna rekrytering samarbetar SJ och We Select. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bellinder på tel. 0768 74 11 36. Om du har några frågor under v.29–31 är du välkommen att kontakta mina kollegor på sj@weselect.com.

Ansökningsperiod:
Gävle Norrlandståg & Umeå Norrlandståg 15 juli - 11 aug

Källa:

196 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten