In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Controller till Evidensia i Malmö

Sjr Skåne

Evidensia grundades 2012 och tillhör IVC Group som är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. IVC Group består av ca 1 000 djursjukhus och har en omsättning på ca 10 miljarder sek. Hos Evidensia får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass och deras ambition är att vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Business Controller till Evidensia
Är du en person som trivs i en dynamisk och snabbrörlig organisation? Evidensia söker nu en Business Controller till kontoret i Malmö. Tjänsten kommer att rapportera till CFO och du kommer att ingå i ledningsgruppen för region Sydväst. Evidensia har en företagskultur som präglas av värderingarna; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Arbetsbeskrivning
Evidensia söker en Business Controller som vill arbeta i en både utmanande och utvecklande roll där det ingår att proaktivt driva förändring och bidra till utveckling av affären. Du kommer att arbeta med att rapportera och analysera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer. Du kommer att ansvara för att driva budgetprocessen och arbeta med att utveckla ekonomistyrningen i verksamheten genom att ta fram KPI:er och beslutsstödsverktyg.

Det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och stimuleras av att driva förändringsprocesser. Detta sker dels genom egna självständiga initiativ och dels genom arbete i projektform. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och vara en viktig diskussionspartner till affärsområdeschef och klinikchefer för region Sydväst.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rapportering och bokslutsarbete
  • Budget och prognosarbete
  • Uppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Månadsvisa kostnadsavstämningar och jämförelse mot budget
  • Projektarbete och uppföljning av projekt
  • Utveckling av beslutsstödsverktyg (Power BI)
  • Ad hoc analyser
Lämplig bakgrund
Du är civilekonom eller motsvarande och har ca 3 års relevant erfarenhet av arbete med controlling och redovisning alternativt erfarenhet från revisionsbyrå. Du har erfarenhet av analys, rapportering och bokslutsarbete samt är van att hantera och analysera stora datamängder med Excel. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Som person är du positiv och prestigelös och har en stark vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Evidensia med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Källa:

10 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten