In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Controller till Green Furniture Concept

Sjr Skåne

Green Furniture Concept creates sustainable design furniture for public interior areas. In the world of Green Furniture, design, function and sustainability go hand in hand - a concept that has proved successful. Configurably winding, seamless seating and acoustic lighting from Green Furniture can be found in places like airport terminals, retail facilities, railway, bus & ferry terminals all around the world. The production for the European markets takes place in southern Sweden, and in Montreal for the US market. The furniture range and the volumes are growing, and it is time to refine methods and create new furniture for large volumes.

Vill du vara med på en utvecklande tillväxtsresa i ett bolag som står för hållbarhet, ansvar och förändring? Trivs du i en bred övergripande roll där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad? Då är rollen som Business Controller hos Green Furniture Concept något för dig.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Tillsammans med kollegorna ansvarar du för att ekonomifunktionen fungerar väl och utvecklas i överensstämmelse med de behov och krav verksamheten löpande ställer. Rollen är såväl operativ som strategisk och förutom att agera bollplank till organisationen och driva verksamheten framåt ansvarar teamet för:
  • budget och prognoser
  • rapportering
  • kostnads-, lönsamhets- och intäktsanalyser
  • ekonomistyrning och projektuppföljning
  • migrering och implementering av affärssystem

Din bakgrund och person

Du trivs i en roll där du verkar både affärsstödjande med ansvar för att aktivt sätta och driva de finansiella strategierna och verktygen som att vara hands-on i det återkommande löpande ekonomiarbetet.

Vi tror att du är civilekonom och att du i dina tidigare roller som Business Controller och/eller ekonomichef arbetat med processförbättring och anpassat strukturer och rutiner för att möta framtida efterfrågan. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet från såväl mindre som större företag och kan se helheten och flödenas betydelse och inverkan på verksamheten. Erfarenhet av projektbaserad verksamhet är mycket meriterande. Affärssystem och Excel är en naturlig del av din vardag och erfarenhet.

Du är en engagerad och handlingskraftig person som hugger tag när och där det behövs och som tycker om att arbeta affärsnära. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet verksamhetens bästa på ett nytänkande sätt. Såväl din noggrannhet och struktur som din förmåga att kommunicera och hålla en dialog med många intressenter inom organisationen är av största vikt. Du är en generalist med hög analytisk förmåga som tycker om när det händer mycket och du trivs med en inte alltid helt inrutad vardag.

Green Furniture Concept erbjuder
En möjlighet att arbeta i en inspirerande, dynamisk och kreativ miljö med högt tempo och nära till beslut där det bjuds möjlighet att aktivt vara med och driva bolaget mot ytterligare tillväxt. Ansvar och självledarskap är viktiga ledord och givet kvalitet och leveranssäkerhet ges du stor frihet i såväl utförandet som upplägget av ditt arbete.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Green Furniture Concept med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten