In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Controller till välkänt bolag

Sjr Stockholm

Till en välkänd arbetsplats söker SJR en Business Controller. Har du akademisk utbildning inom ekonomi, erfarenhet från controllerarbete och även ett stort intresse för IT och finansiell analys, då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som Business Controller finns stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, det är bara du som sätter gränserna. Du kommer att vara en nyckelperson i verksamheten där du ansvarar för hela processen - från analys och målsättning till uppföljning och lönsamhet.

Som Business Controller kommer du att samarbeta med flera chefer på olika områden inom organisationen. Avgörande är därför att du är duktig på att kommunicera komplex, ekonomisk information. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att handla om budgetering, prognoser och avvikelserapportering till ledningen. Även utveckling av processer och rutiner ihop med bolagets IT-lösningar kommer att ligga på ditt bord. Du ansvarar och utvecklar likaså system för finansiell planering, budget och uppföljning.

Vem är du?

Vi tror att du är proaktiv och ansvarsfull med en förmåga att kunna tänka utifrån ett helikopterperspektiv. För att passa i rollen som Business Controller på detta globala företag tror vi att du trivs i föränderlig miljö, är nyfiken och har en drivkraft att alltid vilja utveckla såväl dig själv som verksamheten.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har controllererfarenhet, dessutom ser vi gärna att du har varit på ett större företag och arbetat med IT-relaterade projekt. Det är meriterande om du har ansvarat för IT-prissättning och avgiftsmodeller, kostnadsoptimeringsarbete eller internationell fakturering.

Det krävs i denna roll att du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i Excel samt att du har väldigt god processförståelse för relevanta affärsverktyg.

För att passa i rollen som Business Controller lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det krävs att du är en hjälpsam lagspelare samtidigt som din analytiska förmåga är avgörande. Det värderas högt om du har erfarenhet av retail och av en transaktionsintensiv verksamhet.

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdraget startar i början på december och löper fram till november 2019. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten