In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Inspirerande konsulter inom projekt- och kravledning

SJR IT Skåne

Har du det lilla extra som gör att du har förmåga att hjälpa våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, förändringsledning och realiserade resultat. Vi söker dig som brinner du för att hjälpa företag att utvecklas och skapa förändring samt har en känsla av att du kan göra det lite bättre än den organisation du är i idag. Extra plus om du haft roll som implementeringsprojektledare, teknisk kunskaper och förmåga att se helheten.

I rollen som projekt- och/eller kravledare har du ett starkt team i ryggen som hjälper dig att få uppdrag som går i linje med din ambition och utveckling.

SJR koncernen har varit verksam sedan 1993 och har genom åren skapat relationer med marknadens mest spännande företag där vi kontinuerligt arbetar med intressanta uppdrag. Vi har en effektiv säljmotor som stöttar din affär. På SJR blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär i ett välskött företag med god lönsamhet. Vi har kollektivavtal och erbjuder en trygg anställning med bra villkor där glädje är prioriterat, vi har kul på jobbet!

Vem är du?

Vi tror att du arbetat inom IT och verksamhetsutveckling i minst 10 år och hjälpt kunder med deras digitaliseringsresor. Du är entreprenöriell, brinner för dina kunder och att utveckla erbjudanden som matchar marknadens behov samt drömmer om att få arbeta med de mest spännande uppdragen inom ditt område. Du har verktygen för att få verksamheten och IT att kommunicera och förstå varandra och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet samt delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor.

Just nu ser vi extra behov av konsulter som har varit med om större systemsskiften, gärna Dynamics och är du systemvetare med intresse för AI och automatisering och har ekonomi kunskaper/intresse vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Connecta, ring eller maila! Vi syns!

Malin.Hanquist@sjr.se

Tfn: 040-6655116

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten