In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kvalificerad redovisningsekonom för uppdrag i Helsingborg

Sjr Skåne

För kunds räkning söker vi nu en kvalificerad och driven redovisningsekonom för placering i Helsingborg. Det gäller en konsultanställning på heltid med start omgående och 6 månader framåt. För rätt person kan det också finnas möjlighet till anställning hos kund i förlängningen.

Dina ansvarsområden kommer att vara
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Skatt och moms
  • Årsbokslut
  • Viss rapportering
  • Övriga förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Bakgrund

Du är civilekonom eller har likvärdig utbildning och har några års relevant erfarenhet av redovisning och gör självständiga bokslut. Det är meriterande med både erfarenhet och intresse för system såsom Navision och vi förutsätter att du känner dig mycket bekväm i Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större bolag.

Personligt
Som medarbetare är du flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt och du är van att jobba mot deadlines. Du är supporterande och kommunikativ mot interna och externa kontakter och har en god social förmåga. För att trivas i rollen krävs att du är självgående och trygg i din redovisning. Du har ett ödmjukt sätt och du tycker om en arbetsmiljö med högt i tak.

Din ansökan
Tycker du att tjänsten låter intressant finns det ingen tid att slösa. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen in med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Cathrine Wiberg 040-665 51 09.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Källa:

21 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten