In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsansvarig till föräldravikariat

Sjr Göteborg

Till vår kund som är ett konsultföretag och finns i moderna lokaler i centrala Göteborg söker vi nu en redovisningsansvarig på heltid för ett års föräldravikariat. Tillsammans med en kollega kommer du sköta all bokföring samt löneutbetalningar i företagets 6 bolag.

Vi letar efter dig som har arbetat med helheten in om redovisning och som är van vid arbete såsom löpande bokföring, periodiseringar, bokslut och lön (tjänstemän). Du ansvarar för att självständigt sköta redovisningen i de två största av företagets bolag.

Vem vi söker
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker det är roligt att snabbt sätta dig in i en verksamhet och vill bidra som en värdefull resurs till företaget. Vår kund lägger stor vikt vid ordning och reda och att processer följs så att du är noggrann är en förutsättning för att passa in i bolagskulturen. För att trivas i rollen som konsult är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid cirka 1 år

Ort:
Göteborg (centrum)

Start:
slutet av april/början maj

Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

SJR Finance letar efter dig som vill ingå i vårt nätverk av kompetenta och kvalificerade ekonomer. Driver du eget bolag eller letar efter en anställning är du välkommen att höra av dig till oss!

I rollen som konsult erbjuder vi dig en möjlighet att prova på konsultuppdrag hos medelstora och stora bolag. Du får också ta del av vårt breda nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter och din nästa utmaning som får dig att växa i rollen som ekonom.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten