In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsansvarig till Tyréns

Sjr Stockholm

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden.

Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Tyréns ekonomiavdelning är i en utvecklingsfas och med anledning av det söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som vill ta nästa steg. Du kommer att ingå i en grupp om 5 personer och rapporterar till ekonomichef. Tyréns sitter i moderna lokaler vid Slussen i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig
  • Redovisning och rapportering för Tyréns svenska bolag
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Ansvar för tidplan i månads- och årsbokslut
  • Årsredovisningar för moderbolag och svenska dotterbolag
  • Stödja verksamheten i kvalificerade redovisnings- och rapporteringsfrågor
  • Arbete inom förvärvsprocessen kopplat till ekonomi och redovisning
  • Operativ huvudkontakt med revisorer
  • Leda/delta i olika ekonomirelaterade projekt
  • Utveckling av rutiner och processer
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller revision. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, avstämningar och bokslut. Du är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar. Rollen kräver goda systemkunskaper samt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och självständig. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och social samt tycka om att arbeta mot många kontaktytor i organisationen. Vidare är du en person som gärna tar tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har ett genuint redovisningsintresse och motiveras av möjligheten att få vara delaktig i uppbyggnaden av en modern ekonomiavdelning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Tyréns med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström 070-471 59 14 om du har några frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen.

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Källa:

120 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten