In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsekonom till Valtech

Sjr Stockholm

Valtech är en digital partner inom marknadsföring och transformation som förenklar kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt. Vi samlar olika specialister under ett och samma tak. Var och en bäst på sin sak. Det är i mötet med människor som magin uppstår. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Men också i New York, London och Sydney. I Sverige är vi just nu cirka 260 personer och Stockholmskontoret ligger i K-märkta Kungliga Myntet vid Stadshuset i centrala Stockholm.

Valtech söker en driven och prestigelös Redovisningsekonom. Som Redovisningsekonom ansvarar du för löpande bokföring, moms, anläggningsregister, kontoavstämningar samt är delaktig vid månadsbokslut. Du samarbetar med ekonomichef och är även behjälplig med intern bokslutsrapportering, årsbokslutsarbete samt stöttar i budget- och prognosarbete. Ekonomi/HR/IT är en serviceorganisation och tjänsten innebär därför att du har dagligt samarbete med kollegor inom den svenska verksamheten. Du välkomnas till en positiv och avslappnad arbetsplats.

Tjänstebeskrivning

Som Redovisningsekonom har du en bred roll med ansvar för löpande bokföring, anläggningsregister, momsavstämningar, momsrapportering och kontoavstämningar samt är delaktig vid månadsbokslut. Du hanterar även mellanhavanden mellan koncernbolag och stöttar organisationen med ad hoc-analyser och tillhörande uppföljning. Du rapporterar till ekonomichefen för Valtech Sverige som du också stöttar gällande intern bokslutsrapportering samt budget- och prognosarbete. Du förväntas bidra i avdelningens förbättringsarbete avseende systemanvändande och effektivisering av rutiner och processer. Du har en bred kontaktyta med interna konsulter och säljare där du servar i ekonomi- och systemrelaterade frågor. Du har även extern kontakt med exempelvis kunder och leverantörer samt andra ekonomiavdelningar i koncernen.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du exempelvis att arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Anläggningsregister
  • Momsavstämning och momsrapportering
  • Månadsavstämningar och månadsbokslut
  • Delaktighet i årsbokslutsarbetet
  • Hantering av mellanhavande med koncernbolag
  • Behjälplig med intern rapportering av bokslut
  • Behjälplig vid budget och prognosarbete
  • Ad-hoc analyser och uppföljningar
  • Support till organisationen gällande projekthanteringssystem
Det här är tjänsten för dig som är kommunikativ och har en bred kunskap inom bokföring/redovisning. Du välkomnas till ett snabbväxande, dynamiskt och internationellt företag med platt organisation som vill se dig växa tillsammans med dem!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har genomfört studier i ekonomi vid högskola/universitet. Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom ekonomi/redovisning. Du har en bred redovisningskunskap och vi ser gärna att du har tillämpat K3 och/eller hanterat bokslutsarbete sedan tidigare. Du har god systemvana och är lättlärd i system. Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du formulerar dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad, serviceinriktad och noggrann. Du är ödmjuk, prestigelös och lösningsorienterad samt har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en dynamisk miljö och har lätt för att ta till dig ny information.

Viktig information

Ovanstående är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Valtech. Valtech tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjlighet med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Valtech med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Källa:

140 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten