In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utvecklare inom.NET Core till Skandia IT

Skandia Stockholm

Nu söker vi utvecklare inom .NET Core och React som vill utveckla kundnära lösningar hos Skandia IT i Stockholm

Här är det inte långt från tanke till handling och tillsammans med ditt team tar du fram lösningar som verkligen gör skillnad för kunden. Om du vill jobba med kunden i fokus inom bank och försäkring kommer du att trivas hos oss! Våra ägare är våra 1,4 miljoner kunder och vårt mål är att skapa så mycket nytta som möjligt för dem. Här sitter du nära affären och får snabb återkoppling på det du utvecklar!

Vi jobbar för att skapa kundvärde vilket skapar stora möjligheter för dig att påverka vägen framåt. Tack vare att vi är något mindre än de andra företagen i vår bransch så är det inte långt från tanke till verklighet hos oss!

Vi erbjuder dig
  • Ett bolag som värderar kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor och jobbar därmed med Mob-och parprogrammering, Innovationssprintar och Hackathons
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m
  • Spännande tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en del av ett team som brinner för att leverera kundvärde. Teamet ansvarar för flertalet applikationer inom Risk och Hälsa såsom gruppförsäkring och privatvård samt nyutveckling inom Skandias företagsaffär. Här blir dina arbetsuppgifter bland annat:
  • Vidareutveckling av system som ställer höga krav på kvalité och säkerhet
  • Nyutveckling i .NET Core och React
  • Continuous Delivery och Continuous Integration med Octopus deploy
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör Skandia IT och kommer att ingå i ett av teamen inom området Risk och Hälsa som idag består av 9 team. I ditt närmaste team finns andra utvecklare, produktägare, scrummaster, testare och mjukvaruarkitekt. Du jobbar även nära UX- och Devops teams.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av sex sprintar och där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Men viktigast av allt, vi har roligt tillsammans, testar ny teknik och bygger digitala lösningar som skapar värde för våra kunder.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

Du är en erfaren .NET-utvecklare som behärskar C#, .NET Core & Framework, JavaScript (React JS, Angular JS), REST/WCF och MSSQL. Vidare är du van vid att jobba enligt agila metoder. Det viktigaste för oss är dock ditt driv och engagemang! Du tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina egna idéer. Du tycker, precis som vi, att den bästa lösningen ofta kommer från ett gott samarbete mellan kollegor. Det meriterande om du har erfarenhet av försäkringsbranschen.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Källa:

16 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten