In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomiassistent till SKL

Skl International Ab Stockholm

Om rollen
SKL International behöver förstärkning och söker nu ytterligare en person till teamet.
I rollen som ekonomiassistent blir du en del av ekonomifunktionen som består av 9 personer.
Du kommer att arbeta på SKL Internationals huvudkontor på Södermalm i Stockholm bara ett stenkast från Slussen. I rollen ansvarar du för:
  • Ankomstregistrering av inkommande fakturor, kontroller samt utskick av dem i attestflödet
  • Definitivregistrering av inkommande fakturor
  • Bokföring av in- o utbetalningar
  • Kontering av bolagskostnader
  • Kontroll av reseräkningar och utlägg
I tjänsten ingår även diverse administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som har ett eller ett par års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter.
Då vi bedriver vårt arbete internationellt ser vi att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat i en internationell miljö.
Som person har du ett positivt synsätt, du är noggrann och har dessutom en naturlig fallenhet för att finna lösningar samtidigt som du är kommunikativ och gillar att ge service.

Om SKL International
SKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingsarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar vi med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I vårt arbete är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är vi ca 30 personer och nästan dubbelt så många kontrakterade på heltid i våra projekt utomlands. Mer information om vad vi gör och var, finns på www.sklinternational.se.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SKL International med Wise Professionals/EQonomy. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catherine Laurin på catherine.laurin@wise.se Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen att ansöka!

Källa:

158 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten