In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningsekonom med bolagsansvar till Soya Group Support i Stockholm

Soya Group Stockholm

Är du redovisningsekonom (Company Accountant) och har arbetat med bolagsansvar finns en intressant roll hos oss på Soya Group Support. I rollen som redovisningsekonom med självständigt bolagsansvar kommer du arbeta brett med redovisning och vara med på vår förändringsresa. Soya Group Support är en koncerngemensam supportorganisation som består av ett antal koncernfunktioner för intern och extern kommunikation, miljö, ekonomi, treasury, HR, IS/IT och säkerhet.

Vi söker en medarbetare till vår redovisningsavdelning, Company Accounting, som ingår i koncernens ekonomifunktion med drygt 30 medarbetare och sitter på huvudkontoret i trivsamma lokaler på Södermalm.

Du erbjuds en viktig roll där du får möjlighet att ta ansvar och bidra med dina kunskaper inom bolagsredovisning, moms och bolagsskatt. Du kommer att ingå i ett team om 8 personer och som arbetar i nära samarbete med andra ekonomer på ekonomifunktionen. Avdelningen genomgår stora förändringar, med inriktning mot digitalisering och automatisering, vilket innebär att du är med och driver förändringsarbete och dokumentering av arbetet inom bolagsredovisning.

Huvudsakliga ansvarsområden

Rollen innebär att du arbetar inom processen för bokslut och ekonomisk rapportering.
 • Självständigt utföra månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Koncernrapportering till moderbolag
 • Årsredovisningar
 • Löpande redovisning
 • Kontoavstämningar
 • Momsredovisning, F-skatt och skattedeklarationer
 • Inkomstdeklarationer
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av
 • Självständigt bokslutsarbete och rapportering
 • Mycket goda kunskaper i redovisning
 • Goda kunskaper i Excel samt intresse för system
 • Momsredovisning och skatt
Du har utbildning på universitet/högskolenivå inom ekonomi motsvarande civilekonomexamen. Du har mycket goda redovisningskunskaper och har minst tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att vara framgångsrik i rollen som Company Accountant har du ett proaktivt arbetssätt, du är självgående och prestigelös. Du är en analytisk person som arbetar strukturerat och noggrant. Det är viktigt att du är kommunikativ och värdesätter att samarbeta med andra och har förmåga att se helhetsperspektiv. Vi värdesätter att du har intresse och förmåga att proaktivt förbättra och utveckla arbetsrutiner och processer som rör bokslut och ekonomisk rapportering.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Soya Group med Clarify. Skicka in Din ansökan innehållande CV samt personligt brev snarast då vi tittar på ansökningar löpande. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter, Ulrika Sjöqvist, 070-778 00 37 eller Louise Poltoft 070-775 99 01.

Vi ser fram emot din ansökan!

Redovisningsekonom , Bolagsekonom , Redovisning , Bolagsansvar

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten