In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utvecklare till Volvos och Scanias webb-konfiguratorer

Spark Vision Ab Göteborg

Är du en vass och snabblärd utvecklare som är redo för nya, tekniskt avancerade utmaningar? Vi växer och söker dig som vill ha en ledande roll i utvecklingen av frontend i vår plattform.

Som frontend-utvecklare hos oss arbetar du främst med kommunikationen mellan frontend och backend samt även med visuella komponenter. Du kommer att ha en viktig och stimulerande roll i att vidareutveckla arkitekturen i vår plattform för kundernas behov. Har du ambition och driv kommer du att ha goda möjligheter att växa hos oss.


VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA
Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden! Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania
Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.

Brinner du för att utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass?

Vår frontend utvecklas i JavaScript och HTML5/CSS, men i den här rekryteringen är det viktigare att du är en snabblärd och skicklig utvecklare än att du har färdighet i de specifika programmeringsspråk som kommer att användas i tjänsten.

Hos oss får du arbeta med egenutvecklade, spännande visuella programvaror som är en mycket vital del i kundens exponering på nätet och i butik. Vi söker dig som siktar högt och drivs av att leverera förstklassiga produkter till våra kunder. Hos oss kommer du verkligen att få ge gehör för dina idéer och få påverka centrala tekniska beslut. Kort och gott - det här är en tjänst för dig som älskar att utveckla tekniskt avancerade lösningar.

VÅRA MEDARBETARE – VÅR VIKTIGASTE TILLGÅNG
Att få jobba med världsledande produkter är förmodligen en av de största fördelarna med den här tjänsten - men självklart finns det en massa andra saker som kanske kan locka dig att söka. På Spark Vision är vi stolta över att vara en bra arbetsplats som erbjuder alla våra medarbetare bra förmåner och goda förutsättningar att trivas kanonbra på jobbet.

Hos oss får du flexibla arbetstider och, i viss utsträckning, möjligheten till distansarbete. Våra medarbetare presterar bäst vid normal arbetsbelastning och därför är vår målsättning att vi jobbar 40 timmar i veckan. Dessutom erbjuder vi 6 veckors semester! Härligt va?

Vårt kontor är utrustat med ergonomiska möbler och skulle du ha behovet så erbjuder vi konsultation med ergonom. För att säkerställa att din utrustning möter dina behov så är alla utvecklares arbetsstationer moderna och högspecificerade för maximal produktivitet och kreativitet.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast den 20:e augusti 2018!

Inkludera personligt brev, CV och relevanta betyg. Skicka ansökan till jobs (at) spark-vision.com

KONTAKTPERSONER (tillgängliga fr o m 2018-08-13)
Mikael Engbom, 0708-868984, mikael.engbom(at)spark-vision.com för tekniska frågor och Erik Nilsson,
0732-512308, för övriga frågor.

Källa:

286 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten