In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Account Manager

Staples Connect Göteborg

Account Manager till Staples Connect
Är du driven, analytisk och bra på att bygga relationer? Vill du jobba på ett expansivt företag med en för verksamheten mycket betydelsefull roll? Då söker Staples Connect någon som dig. De fortsätter sin tillväxtresa och söker nu en Account Manager till deras kontor i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager hos Staples Connect kommer dina uppgifter bestå av att prospektera, analysera, boka möten och bygga relationer med nya kunder. De produkter du kommer jobba med är våra tjänster inom IT-infrastruktur, dokumenthantering och Visual Communication. Telefonen och personliga möten kommer vara dina viktigaste verktyg och tillsammans med konsulter och tekniker kommer du bygga skräddarsydda lösningar åt kund.
  • Utveckla långsiktiga relationer med kunder, representera företaget i olika sammanhang och bygga upp din egen kundportfölj.
  • Aktivt delta i framtagande av nya kundanpassande lösningar tillsammans med kund.
  • Kontinuerligt effektivisera och utveckla det administrativa arbetet kring IT-lösningar och offertskrivning.
  • Leda och koordinera olika marknads- och säljrelaterade aktiviteter.
Vad Staples Connect söker hos dig?
För att lyckas i rollen som Account Manager tror vi att du kan fatta snabba, tydliga och ibland svåra beslut. Det krävs att du är strukturerad, driven och har ett brinnande intresse för affärer och att skapa samarbeten och långsiktiga relationer. Vi tror även att du är analytiskt lagd och kan se mönster och samband för att få ytterligare förståelse kring ett problem.
  • Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna några år och meriterande om du jobbat med just nykundsbearbetning.
  • Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning, IT eller motsvarande.
  • Fördelaktigt är om du har ett intresse och nyfikenhet av teknik.
  • Du talar och skriver flytande i både svenska och engelska.
  • Du har goda kunskaper av Officepaketet.
  • Du har B-körkort.
Vad Staples Connect kan erbjuda dig
Du får chansen att representera ett välkänt och omtyckt varumärke i en mycket betydelsefull roll. Du kommer jobba i ett kompetent team i en positiv miljö med gott om utvecklingsmöjligheter. Utöver en mycket stimulerande yrkesvardag erbjuder vi även en attraktiv lönemodell och förmånliga villkor.

Låter detta som en spännande utmaning?

Ansök då med länken nedan. Urval och intervjuer genomförs kontinuerligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

308 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten