In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Fastighetsskötare till Stena Fastigheter i Stockholm

Stena Fastigeter Stockholm

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är redo för nästa utmaning i din karriär? Ta chansen och utvecklas hos Sveriges största privatägda fastighetsbolag! Vi på Stena Fastigheter växer och har påbörjat en spännande resa med utveckling och förbättring av vårt arbetssätt. Nu söker vi en fastighetsvärd som kommer bli Stena Fastigheters ansikte utåt och tillhöra vårt härliga team Stockholm City.

Din nya roll
I rollen som fastighetsvärd kommer du främst vara ute i fastigheterna och därav ha mycket kontakt med hyresgästerna. Du kommer att ansvara för 6 fastigheter i centrala Stockholm, både kommersiella lokaler på 40 000kvm samt 88 lägenheter. Arbetet är omväxlande och kräver ett stort ansvar och engagemang för att lyckas i rollen. Du kommer att utgå från Stockholms huvudkontor på Vattugatan 2. Nedan finner du vanligt förekommande arbetsuppgifter för rollen:

 • Handläggning av felanmälningar
 • Sedvanlig fastighetsskötsel och reparationer.
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar och göra besiktningar.
 • Planera och delta i genomförandet av underhåll.
 • Sköta energiuppföljning samt fakturahantering.
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter.
Är du den vi söker?
Som fastighetsvärd har du flera kontaktytor och ingår i ett team, därför söker vi dig som är en god lagspelare och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du van vid kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga. Eftersom att arbetstempot är högt och du hanterar flera ärenden parallellt, ser vi att du är anpassningsbar och har en positiv inställning till problemlösning. Utöver det uppskattas innovativa idéer och lösningar som bidrar till ett förbättrat arbetssätt, med mål att överträffa hyresgästernas förväntningar. Du som söker behöver uppfylla nedanstående skallkrav:

 • Flera års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel, gärna kunskap om drift och VVS.
 • Gymnasial utbildning, meriterande om du har en vidareutbildning inom fastighetsskötsel.
 • B-körkort.
 • God datorvana.
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.
Ansökan
Vill du bli vår nya kollega? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 7 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Vi går löpande igenom alla ansökningar. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare, Julia Winberg på tel. 0735 27 09 05.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetsskötsel, lokalvård, service, fastigheter

Källa:

96 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten