In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Försäljningsansvarig med nykundsansvar

Stockholm Gas Ab StockholmVi erbjuder dig
Stockholm Gas bubblar av förändring och expansion. I en framtidsbransch har vi redan satt grunden för vår fortsatta tillväxt, inte minst genom förnybar biogas. Det finns marknadsandelar att ta och kunder att utveckla. Som försäljningsansvarig får du vara med och förverkliga och förfina vår strategi, med stor frihet att driva dina egna frågor. Du representerar ett hållbart bolag med stort fokus på våra kunder genom en kombination av innovation och tradition. Utmana oss gärna, så utmanar och coachar vi dig tillbaka.

Din roll
Vi söker en affärsinriktad försäljningsansvarig för SME-segmentet. Du ansvarar från första kontakt till avslut vid både ny- och merförsäljning. Du blir ansiktet utåt mot våra kunder inom restaurang, fastighet och industri i Stockholmsregionen. Dina dagar fyller du med kundmöten, uppföljning, koordinering, projektledning och framförallt försäljning. I nära samarbete med VD och övriga funktioner formar du vårt företagserbjudande om gas för matlagning, uppvärmning, tillverkning och stadsutveckling. Och därmed vårt varumärke.

Rollen är både operativ och strategisk. Utvecklingen av våra befintliga kunder sköter du parallellt med att hitta och bearbeta nya kunder och leda strategiska affärsprojekt. Du jobbar huvudsakligen från vårt nya, fina kontor i Solna (med goda kommunikationer). Där hittar du drivna kollegor att samarbeta med i funktionerna sälj och marknad.

Om dig
För att lyckas i rollen som försäljningsansvarig har du:
  • Minst tre års erfarenhet av konsultativ försäljning inom B2B-lösningar (tjänsteförsäljning i kombination med produkt).
  • Förmågan att sälja koncept, driva värdeskapande försäljning och vara kundens rådgivare.
  • Erfarenhet av att utveckla befintlig kundstock och dokumenterade resultat av avslut.
  • Erfarenhet av att arbeta med produkter och tjänster av teknisk karaktär.
  • En proaktiv och positiv inställning.
  • God analysförmåga, erfarenhet av lönsamhetskalkyler och stor vana att arbeta i PowerPoint och Excel.
  • Gärna en eftergymnasial utbildning, t ex ingenjör, ekonom eller likvärdigt.
  • Personliga egenskaper som social, målinriktad, relationsbyggande, orädd och proaktiv.
  • Ett personligt ledarskap och ett naturligt eget driv.
  • Förmågan att anpassa dig till olika situationer.
Anar du en inspirerande vardag bakom all den här affärsprosan? Skriv då din ansökan idag. Vi ser fram emot att läsa den! Sista ansökningsdag är den 24 februari.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på Tel: 076-000 18 07 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Stockholm Gas:
Stockholm Gas levererar naturgas, biogas och stadsgas till drygt 60 000 privathushåll, 850 restauranger, transportsektorn och ett antal industrier i Stockholm, Solna och Sundbyberg. Genom långsiktighet, transparens och kundfokus vill vi vara stockholmarnas självklara val - och en av Sveriges ledande gasleverantörer. Vi gör det med fötterna i traditionen, hjärtat i kundens behov och blicken mot en hållbar framtid där biogasen dominerar.
Läs mera om Stockholm Gas här

Källa:

40 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten